Remedii pentru cosuri: mască pentru ten acneic cu argilă roșie

tratament pentru cosuri

Tenul acneic necesită o atenție sporită, de aceea, pe lângă produsele de rutină zilnică, creme sau alte tratamente, este recomandat ca o dată pe săptămână să se aplice măști naturale care să curețe porii, să scadă secreția de sebum și să îndepărteze celulele moarte de la nivelul tenului.

Măștile de față sunt extraordinare pentru tenul gras iar agilele au proprietăți detoxifiante, remineralizante, revigoranteabsorb impuritățile, secreția de sebum și curață în profunzime tenul.

Cel mai important ingredient din măștile de față este argila iar pentru rețeta aceasta am ales Argila roșie. Aceasta se poate aplica pe orice tip de ten, inclusiv pentru tenul cuperozic, scade secreția de sebum, purifică, curăță delicat, închide porii. După ce vei aplica această mască nu îți va veni  să crezi ce schimbată, în bine, este pielea ta.

FazeIngredienteCantitate
AArgilă roșie8 gr
AApă de trandafir~10 ml
AAHA2 picături
AMiere4 ml
AUlei de Arbore de ceai2 picături
AUlei de Lămâie2 picături

Preparare:

Argila roșie se introduce într-un bol, se adaugă apa de trandafir până se obține o pastă omogenă Apoi se adaugă mierea și AHA-ul. La final se introduc în bol uleiurile esențiale de arbore de ceai și ulei lămâie.

Aplicare:

O dată pe săptămână este ideal de aplicat această mască.

Depozitare: 

Masca se aplică după preparare, apoi se aruncă.

Comenturi la “Remedii pentru cosuri: mască pentru ten acneic cu argilă roșie

  1. Cristina spune:

    Am testat reteta aceasta si sunt foarte multumita de efectul ei imediat dupa aplicare dar si dimineata. Mi-am simtit tenul hidratat, calmat
    Si regenerat. Uleiul din arbore de ceai se simte senzational, la fel si cel de lamaie. Am sa revin la voi cu recomandari pentru noi preparate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor