Pete maronii pe maini: tratament cu uleiuri esențiale

pete maronii

Petele maronii sunt un semn al îmbătrânirii, dar adesea și tinerii sunt afectați de această problemă. Din punct de vedere medical, petele maronii nu reprezintă în general o îngrijorare dar din punct de vedere estetic, pot fi deranjante.

Factorii care duc la apariția petelor maronii sunt:

  • Avansarea în vârstă
  • Razele solare
  • Stres
  • Sarcină
  • Probleme ale ficatului

Rețetă naturală pentru pete maronii pe maini

Ulei esential de Lămâie – eficient în tratarea unor efecțiuni ale pielii precum: petele maronii, herpesul, tenul gras, negi, tăieturi și răni.

Ulei de Tamanu Oleya este presat la rece, fiind un dar al naturii pentru piele și păr. Des utilizat pentru proprietățile sale puternic cicatrizante, antiacneice, eficient pentru hidratare și regenerare. Previne apariția vergeturilor și reduce pigmentarea cicatricilor, semnelor post-acneice, apariția cearcănelor și a petelor negre.

Ulei Esentiale de Tămâie – uleiul Biblic, uleiul de tămâie poate fi folosit în special pentru tenul matur și îmbătrânit, având proprietăți extraordinare de regenerare a țesutului cutanat. Tratează furunculele și în general orice problemă a țesutului.

 

Faze Ingrediente Cantitate
A Ulei esential de Lămâie 20 picături
A Ulei de Tamanu Oleya 48 ml
A Ulei Esentiale de Tămâie 20 picături

Cum acționează?

Uleiurile esențiale vor regla și echilibra procesele din interiorul țesutului cutanat. Uleiul de Tămâie este recunoscut pentru puterea lui de a întineri celulele pielii. Uleiul esențial de Lămâie are proprietăți antiacneice și anticelulitice puternice. Uleiul de Tamanu previne apariția vergeturilor și reduce pigmentarea cicatricilor, semnelor post-acneice, apariția cearcănelor.

Preparare – 5 minute

Uleiul de Tamanu va fi uleiul de bază în care se vor adauga pe rând uleiule esențiale. Se va folosi ca recipient o sticlă bruna cu picurător. Se agită conținutul înainte de fiecare utilizare.

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei esential de Lamaie 100% pur

18.50 lei
-18%

Uleiuri Vegetale Naturale

Ulei de Tamanu presat la rece

28.00 lei 22.90 lei
-19%

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei de Tămâie esențial, 100% pur

32.00 lei 25.90 lei

Comenturi la “Pete maronii pe maini: tratament cu uleiuri esențiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor