CUPON CADOU 5% 🎁
CUPONUL tau este springOleya

Ulei esential de Lemn de Trandafir 100% pur

Acest ulei esenţial este o încântare pură. Purtătorul unui parfum minunat, Lemnul de Trandafir este ideal pentru momentele tale de relaxare. Încorporat în preparate cosmetice, diminează aspectul de piele îmbătrânită, regenerează ţesutul celular și oferă luminozitate pielii uscate, îmbătrânite

Ulei de Lavanda esențial, 100% pur

Imaginează-ți un moment de relaxare, departe, în patria aromelor esențiale: Franța. Extras din lavandă crescută de cultivatorii francezi, această plantă este un veritabil panaceu, cu o reputație neschimbată de sute de ani. Uleiul esențial de Lavandă Oleya are proprietăți calmante, relaxante, cicatrizante, antidepresive și antiseptice nemaipomenite.

 

 

Ulei esential de Geraniu 100% pur

Pregătește-te pentru o chimie naturală extraordinară, datorată unei aromei fabuloase, cu care te întâmpină uleiul esential de Geraniu Oleya. Aroma sa unică este adesea folosită pentru a încuraja seninătatea și stările emoționale echilibrate. Utilizat în preparatele tale cosmetice, va îngriji tenul acneeic, îmbătrânit, matur, fără vitalitate și fermitate.

Ulei esential de Musetel Roman 100% pur

Aroma dulce, exotică de Mușetel, te invită la un moment relaxant, minunat, calmant, asupra minții și corpului. Îngrijește eficient tenurile mature, sensibile sau grase. Este recomandat pentru tenul iritat, cu probleme, afectat de arsuri, pentru pielea cu cicatrici post-acnee, crăpată, cu roșeață sau eczeme.

Apa de Iasomie 100% naturală

Probabil cea mai exotică apă florală creată vreodată, iasomia degajă una din cele mai rafinate arome din câte întâlnim pe Pământ. Parfumul captivant este o explozie de miresme orientale, florale dulci ce stimulează senzualitatea și încurajează sentimentul de atracție între parteneri.

 

Ulei esential de Angelica 100% pur

“Uleiul îngerilor“ sau Uleiul de Angelică este un ulei esențial prețios, rar, ce atrage energia pozitivă asupra corpului și minții. Incredibil de complex, are efecte extraordinare pentru pielea îmbătrânită, cu cicatrici, riduri, fără fermitate sau lipsită de tonus. Un reparator minunat pentru pielea uscată, crăpată, deshidratată sau aspră, fiind ideal și pentru formulările recomandate copiilor (eriterm fesier)

 

-26%
Stoc epuizat
54.00 lei 40.00 lei
-14%
57.00 lei 49.00 lei
-37%
Stoc epuizat

Difuzoare de Aromaterapie

Difuzor pentru Uleiuri Esentiale Luna

310.00 lei 195.00 lei
-11%
28.00 lei 24.90 lei
-10%
Stoc epuizat
278.00 lei 249.00 lei