Sampon pentru par cret si uscat cu Ulei de Argan si Vitamina E

sampon pentru par cret si uscat

Exprepresia „Big hair, don’t care” nu este foarte adevărată când vine vorba de păr creț.

Uleiuri vegetale sunt metoda naturală pentru bucle perfecte, strălucitoare. În general, părul creț are tendința a se deshidrata mai rapid, în comparație cu cel drept. Uleiurile vegetale se folosesc diferit, în funcție de proprietățile fiecăruia

  • Uleiuri utilizate pentru păstrarea umidității firului de păr( Uleiul de Jojoba): aceste uleiuri păstrează nivelul de apă din firul de păr, redând strălucirea . De ceea, se recomandă utilizarea acestor uleiuri după baie, pentru ca efectele să fie unele așteptate.
  • Uleiuri pentru hidratare ( Ulei vegetal de Argan, Ulei vegetal de Migdale Dulci, Ulei vegetal de Avocado) sunt destinate hidratării firelor de păr. Acestea se aplică pe toată lungimea părului, se lasă să acționeze câteva minute, apoi se clătește.

Sampon pentru par cret si uscat

Baza de Sampon Oleya – baza noastră nu conține sulfați, parabeni, ingrediente chimice, fiind perfectă pentru toate tipurile de păr. 

Ulei vegetal de Argan – faimos pentru capacitatea sa de a hrani în profunzime firul de păr, hidrata și trata părul uscat, degradat, vopsit cu tendință de cădere.

Vitamina E –   este un conservant 100% natural, ce joacă un rol esențial în protejarea pielii de factorii externi, cu acțiune antioxidantă puternică.

Ulei esential de Tămâie – are dublu efect, ajută la hidratare și întărește rădăcina firului de păr, pentru un efect anticădere.

Keratina Cosmetică Vegetala – adăugată în preparatele tale, Keratina întărește firul de păr, oferă strălucire naturală, hrănește în profunzime, îngrijește părul vopsit, casant, previne despicare vârfurilor și formează o barieră protectoare asupra firelor de păr.

A Ulei Esențial de Tămâie 30 picături
A Baza de șampon 150 ml
A Keratină Vegetală  5 ml
A Ulei de Argan  5 ml
A Vitamina E  1.5 ml

Preparare sampon pentru par cret si uscat – gata in 5 minute

În recipientul de șampon se adaugă pe rând, uleiul de argan, vitamina E uleiul de tămâie si keratina. Trebuie să se respecte cantitatea din tabel.

Utilizare sampon pentru par cret si uscat

Se utilizeaza zilnic, la fiecare spalare. Se recomanda clatirea dupa utilizare.

-13%
Evaluat la 5.00 stele din 5
26.40 lei 22.90 lei
Evaluat la 5.00 stele din 5
22.90 lei
-22%
Evaluat la 5.00 stele din 5
19.90 lei 15.50 lei
-5%

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei de Tămâie esențial, 100% pur

Evaluat la 5.00 stele din 5
21.00 lei 19.90 lei
-10%
Evaluat la 5.00 stele din 5
15.50 lei 13.90 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor