Ser antistres cu ulei de grapefruit și lavandă

ser antistres aromaterapie

Aromaterapia te poate ajuta să treci peste perioadele grele din viața ta. Un masaj cu uleiuri esențiale aromate poate scade nivelul de anxietate, tensiunea psihică și musculară generând o stare de relaxare.

Alegerea uleiurilor esențiale stimulante, purificatoare, cu efect cefalic va avea un efect extraordinar în alungarea gândurilor inutile, care vă solicită.

Ser antistres: cum acționează ?

  • Ulei de Cocos organic: are un miros minunat de nucă de cocos de care te vei îndrăgosti. Mirosul va persista în piele pentru mult timp, catifelează hrănește vindecă.
  • Ulei de Busuioc: este principalul ulei recomandat pentru atenuarea oboselii intelectuale, tulburărilor nervoase, anxietății și sistemului nervos slăbit.
  • Ulei de Lavandă: o aromă inconfundabilă, are proprietăți calmante, relaxante, cicatrizante, antidepresive și antiseptice nemaipomenite.
  • Uleiul de Grapefruit: nu va fi zi fără să folosești acest ulei absolut divin

Iată o combinație extraordinară pe care o puteți folosi în astfel de situații:

FazeIngredienteCantitate
AUlei de Cocos15 ml
AUlei de Busuioc3 picături
AUlei de Lavandă3 picături
AUlei de Grapefruit3 picături

oleya

Preparare:

Uleiul de Cocos se introduce într-o sticlă brună, apoi se adaugă uleiurile esențiale e rând și se agită pentru omogenizare. Preparatul se va agita de fiecare dată înainte de folosire.

Aplicare:

Masaj: atunci când ești stresat sau ai o zi proastă, aplică prin mișcări circulare la nivelul tâmplelor, mâinilor, picioarelor sau spatelui. 

Difuzie: poți folosi fiecare ulei independent. Adaugă câteva picături din uleiul esențial preferat într-un bol cu apă fierbinte lângă pat. Camera va fi inundată de parfum aromatic care îți va trezi simțurile.

Depozitare:

Ferit de lumină, umiditate și căldură (preferabil sub 25 grade C)

Un coment la “Ser antistres cu ulei de grapefruit și lavandă

  1. Alina spune:

    Sunt total indragostita de Uleiul vostru de grapefruit. Il.folosesc la orice, balsam pentru rufe, pentru ten, aromaterapie. Nu stiu cum am.putut sa traiesc fara el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor