Ser pentru slăbit cu ulei de piper negru și grapefruit

Obezitatea prezintă foarte multe efecte nocive pentru sănătate, poate duce la creșterea colesterolului, riscul bolilor de inimă, diabet, probleme digestive, afecțiuni ale articulațiilor și pot duce chiar la scăderea speranței de viață. Înafară de acestea, o persoană care se confruntă cu obezitatea va fi afectată și din punct de vedere psihlogic prezentând lipsă de încredere sau depresie.

Tratamentul traditional

Este recomandat să faceți un control și să dicutați cu un nutriționist care vă va ajuta să ajungeți la greutatea dorită în cel mai scurt și sănătos mod. În funcție de gravitatea situației se pot recurge la interveții chirurgicale sau micșorarea stomacului. 

Tratament aromaterapeutic

Se cunoaște foarte bine faptul că masajul ajută la slăbit sau la tonifierea mușchiilor, a pielii și eliminarea celulitei. Alegerea uleiurilor esențiale cu proprietăți stimulante va fi mai ușoară cu Oleya. 

Cele mai utilizate uleiuri esențiale în astfel de situații sunt Uleiul de Grapefruit, Uleiul de Bergamotă, Uleiul de Piper Negru, Uleiul de Lămâie, sau Uleiul de Mentă.

Uleiurile esențiale nu dizolvă grăsimea ca prin minune, așa că trebuiesc folosite timp îndelungat alături de o dietă sănătoasă și puțin efort fizic.

Faze Ingrediente Cantitate
A Ulei Sâmburi de struguri 50 ml
A Ulei Mentă 10 picături
A Ulei de Piper Negru 5 picături
A Ulei de Grapefruit 10 picături
A Ulei de Bergamotă 5 picături

Uleiul de Piper negru stimulează circulația și tonifică, Uleiul de Grapefruit și Bergamotă vor ajuta la eliminarea lichidelor și detoxifierea organismului iar Uleiul de Mentă la digestie și stimularea circulației.

Preparare:

Uleiul de Sâmburi de struguri se introduce într-un bol apoi se adaugă uleiurile esențiale și se amestecă pentru omogenizare.

Se poate adăuga Vitamina E pentru creșterea perioadei de valabilitate al serului, fiind un conservand natural.

Utilizare:

O dată pe săptămână, timp îndelungat

Depozitare:

Ferit de lumină și umezeală, se poate depozita și în frigider

Atentie!

Nu aplicați Uleiul de bergamotă sau Uleiul de Grapefruit înainte de expunerea la soare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor