Tratament semne acnee cu Ulei de Cedru și Aloe Vera

tratament semne acnee facut acasa

Semnele produse de acnee pot dispărea cu timpul sau se pot transforma în cicatrici inestetice. Pentru estomparea lor ai nevoie de un ajutor natural, preparat în casă cu ingrediente naturale, ce vor ajuta pielea să se refacă.

Cicatricile postacneice apar din cauza vindecării ineficiente a pielii în zona în care au fost un coș. Formele cele mai dese de cicatrici cauzate de acnee sunt:

 • Icepick – acele depresiuni inestetice de diametru mic
 • Boxcar – au aceeasi forma dar sunt ceva mai grave, mai adânci
 • Hiperpigmentarile postlezionale – a nu se confunda cu cicatrice, ele fiind cauzate de coșuri și trebuie să dispară în mod normal după câteva luni.

Tratament semne acnee făcut în casă

Ser natural ingrediente

 • Ulei de Jojoba 3 ml ( – prababil cel mai recomandat ulei vegetal pentru tenul cu acnee, este un remediu natural pentru toate tipurile de ten gras.
 • Ulei de Cedru8 picaturi faimos pentru proprietatile sale terapeutice pentru ten si par, este un cicatrizant potent, ce ajută la regenerarea tesutului cutanat
 • Gel de Aloe Vera 40 ml faimoasa planta verde, amară va oferi preparatului tău o textură cremoasă și va ajuta la vindecarea și purificarea pielii
 • Ulei de Tea Tree5 picaturi nu trebuie să lipsească din nicio rețetă pentru tenul gras Pe langă capacitatea sa de a distruge bacteria ce provoacă acneea, ajută la restabilirea echilibrului general al tenului
 • Discheta naturala din lufa egipteană organică pentru ten – un peeling macanic la tine acasă. Realizată din lufă organică, este ideală pentru a îndepărta stratul superior al peilii, estompează cicatricile și semnele post acne, ajută crema să acționeze eficient. Este recomandată utilizarea înainte de aplicare, prin masarea ușoară a tenului, după ce a fost umezită în prealabil.

Preparare

În gelul de aloe vera se adaugă picătură cu picătură uleiul de Jojoba. După ce se omogenizează, se adaugă picăturile de ulei esențial.

Cum acționează

 • Pasul 1: exfoliere – utilizează discheta din lufă egipteană pentru a exfolia ușor pielea. Se aplică gel de aloe vera pentru o exfoliere mai blândă și se masează circular. În acest fel încurajezi pielea să se regenereze, elimini celule moarte și deschizi porii
 • Pasul 2 – aplică serul realizat din ingredientele enumerate mai sus. Respectă grmajul, aplică și masează pentru a întra în piele.
18.80 lei
-19%
32.00 lei 25.90 lei
-31%

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei de Arbore de Ceai esențial, 100% pur

29.00 lei 20.00 lei
-17%

Baze Cosmetice

Gel de Aloe Vera

32.00 lei 29.00 lei
-13%

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei esential de Cedru Atlas 100% pur

23.00 lei 20.00 lei

Comenturi la “Tratament semne acnee cu Ulei de Cedru și Aloe Vera

  • farmacistenache spune:

   Buna Cristina, poti utiliza zilnic, in cazul in care tenul tau este unul sensibil foloseste lufa de exfoliere o data la 2-3 zile iar serul in fiecare zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor