Sarcină ușoară prin Aromaterapie

Oley„The moment a child is borm, the mother is also born. She never existed before”

Sarcina este un moment important pentru orice femeie iar Oleya îți propune să vă ofere o sarcină ușoară prin intermediul uleiurilor esențiale si vegetale, ce au o eficiență dovedită de mii de ani în combaterea majorității problemelor care sunt legate de sarcină.

Uleiurile care se pot folosi în sarcină sunt

Uleiuri esențiale pentru greață în sarcină

Una dintre neplăcerile sarcinii este apariția greței unele viitoare mămici având această neplaăcere chiar până la termen.

Hormonii care sunt implicați în sarcină afectează sistemul digestiv de la esofag  până la intestinul subțire așa că greața este un discomfort inevitabil care va dispărea după naștere atunci când hormonii vor revenii la normal.

Simptomele pot începe de la lipsa de apetit la grață atunci când ingerezi mâncare. Această reactie la mâncare poate face din sarcina ta un moment greu de trecut.

Poți utiliza aceste Uleiuri Esențiale:

Ca și o regulă, dozajele pentru greață trebuie să fie scăzute.

Recomandat este să folosești 1 picătură de Grapefruit, una de Bergamotă și una de Tămâie dizolvate în 10 ml de ulei de cocos și aplică o cantitate mică la încheieturi sau pe piept. Poți alege ca cele 3 picătui de ulei esențial să fie din același ulei esențiale (după preferințe).

Poți utiliza și un vaporizator de cameră, dacă însă nu ai așa ceva acasă poți adauga 1 picături de grapefruit, 1 picături de Bergamotă și 1 picătură de Tămâie într-un bol cu apă fierbinte (475 mL) și lasă ca mireasma să circule în cameră.

Uleiuri pentru vergeturi în sarcină – rețeta farmacistului

Asocierea de mai sus nu conține niciun ulei esențial, se aplică pe zonele în care pot apărea vergeturile. Acest mixt se poate utiliza zilnic.

În cazul unor femei oricât de protejată și hidratată va fi pielea tot vor apărea aceste vergeturi specifice sarcinii însă dacă vei avea grijă de pielea ta acestea vor apărea mai puține iar pielea va fi mai puțin lezată.

Se po adauga și uleiuri esențiale în uleiul de masaj de mai sus dar aș sugera să se ia din acest mixt 30 mL iar în aceștia să se adauge uleiurile esențiale și masajul să fie realizat cu acestea doar o dată pe săptămână.

În cei 30 mL de ulei vegetal se pot adăuga

Acest mixt se va depozita într-o altă sticluță și se va folosi o dată pe săptămână, o cantitate mică.

Uleiuri esențiale pentru epuizare în sarcină

Încă de la primele zile de sarcină te poți simți fără vlagă și lipsită de putere.

Iată o asociere de uleiuri care te vor ajuta să recapeți puterea și pofta de viață. Acestea se pot adauga într-un lapte de corp, în baie, pe podeaua dușului.

Acest mixt poate fi folosit chiar și după sarcină pentru că vei avea nevoie de el cu siguranță și atunci!

Pentru un masaj al corpului se poate dilua 2 picături de uleiuri esențiale în 5 mL de ulei de migdale.

În baie poți utiliza 3 picături dilaute în puțin ulei bază.

În cameră în vaporizator sau într-un bol cu apă fierbinte poți utiliza 4 picături de ulei esențial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor