Dublu Beneficiu –  Reduceri până la 30% CUPONUL CADOU 🎁 5%. Foloseste codul  FRESH5

„Imi place MAXIM! Pielea capata o noanta naturala de bronz care nu se transforma in pete si dungi.,Am devenit dependenta de acest produs si simt ca imi imbunatateste aspectul.,Recomand!”

Liliana / Verificat

„Miroase DIVIN de la combinația dintre vanilie și cacao 😍. Se absoarbe repede în piele, nu rămâne uleios. Lasă pielea atât de moale și catifelata. Pe lângă toate aceste plusuri, se mai adaugă și faptul ca are acel glow care se vede senzațional la lumina. Recomand 💞”

Catalina / Verificat

„Mirosul cremei este FANTASTIC. Mie imi place maxim. Pielea rămâne catifelată după folosire și diafan parfumată.

Daniela / Verificat

„O crema de protectie EXTRAORDINARA, pot declara acest lucru dupa ce, de-a lungul anilor, am incercat mai multe variante disponibile pe piata, insa doar la aceasta tenul meu sensibil (cuperotic) s-a adaptat excelent.”

Izabela / Verificat
(209 recenzii )
58.00 lei 36.90 lei

Autobronzant Natural

Untul de Bacuri este un unt cu o culoare unică, închisă de care te vei îndrăgosti. Un emolient excelent, hidratant, și oferă o nuanță plăcuta pielii, cafenie, super hidratată.  Este singurul unt natural care  are propietățile unui autobronzant natural, oferind pielii un ton închis, auriu.

Glow Tanning Oil – Ulei pentru bronz cu particule de Aur, Cacao și Vanilie

 Obțineți o strălucire hipnotizantă, un bronz intens, cu note aurii și arome dulci de cacao și vanilie,  în mod 100% natural. Îmbogățit cu uleiuri hrănitoare naturale de struguri, cocos, vanilie și cacao, Gold Tanning Oil încurajează bronzul intens, oferă pielii o strălucire aurie unică, hidratează, catifelează, hrănește în profunzime. Utilizați-l pe tot parcursul anului, pentru ten, corp sau păr, pentru a oferi pielii un luciu unic, diafan, cu ajutorul particulelor de aur, pentru ca look-ul tău să fie unul fabulos, pe timpul zilei sau al nopții.

 

(46 recenzii )
82.00 lei 53.90 lei

Botanic Helios – Crema protectie solara SPF 50 cu filtre naturale

Potrivită chiar și pentru cea mai sensibilă piele, crema a fost testată clinic pentru a asigura o eficiență ridicată, fără a include ingrediente nocive. Creată fără aluminiu, titan sau filtre nocive este perfectă chiar și pentru pielea celor mici. Ideală pentru toate tipurile de piele, crema cu protecție solară este recomandată să fie utilizată pe toată perioada anului, pentru a preîntâmpina fotoîmbătrânirea sau arsurile solare.   

Stoc epuizat
(50 recenzii )
88.00 lei 68.50 lei
-43%
(18 recenzii )
66.00 lei 37.90 lei

Immediate Bronzer – Crema pentru bronz cu Ulei de Morcov

Îmbogățita cu Ulei de Morcov sălbatic, crema pentru bronz este alegerea perfectă pentru persoanele ce își doresc un bronz natural, fără pete, de lungă durată. Cu o consistență cremoasă, crema cu morcov oferă pielii o nuanță plăcută, cu un ton mai închis, fără a păta. Indiferent dacă o folosești înainte sau după plajă, pune în evidență bronzul natural, îmbunătățește aspectul pielii și oferă un aspect unic. Se poate utiliza cu ușurință pe ten sau corp, pentru efectul său antioxidant, reparator, hidratant.

 

 

Ulei de Plaja Natural cu Morcov si Vitamina E

Semințele de Morcov sunt “responsabile” pentru obținerea unui macerat remarcabil, nutritiv și restaurator, recomandat pentru o gamă largă de formulari hidratante, regenerante, anti-înbătrănire, pentru bronz și protecție solarară

(18 recenzii )
34.00 lei 25.00 lei
(32 recenzii )
31.00 lei 28.90 lei

Bronz de durată Unt de Cacao

Există ceva mai tentant decât ciocolata? Aroma sa dulce transformă untul de Cacao într-un răsfăț inspirat pentru pielea ta. Te vei îndrăgosti de textura sa catifelată și de beneficiile sale faimoase de hidratare, nutritive și reparatorii, perfect pentru un bronz de durată!

Ulei de corp impotriva Tantarilor cu Eucalipt si Citronella

Descoperă o alternativă naturală pentru cremele sintetice anti-țânțari. Este bine-cunoscut faptul că uleiurile esentiale sunt eficiente pentru a ține insectele la distanță și sunt un remediu 100% natural pentru înțepătura de țânțar. De asemenea, aceste produse sunt mai puțin toxice pentru om și mediu.

 

45.50 lei

Crema Autobronzanta naturala cu DHA

DHA-ul este ingredientul natural și sigur pentru o piele mai închisă la culoare, fără a fi nevoie de expunere la razele UV dăunătoare. Creat din surse vegetale, precum grâul și rapița, este ideal pentru formularea cremelor autobronzante, atat pentru corp cat si pentru față. Indiferent dacă iubești sau nu să stai la soare, cremele cu DHA natural sunt considerate mai sigure în comparație cu razele UV daunătoare.

Remediu pentru Arsuri, tăieturi, înțepături Gel cu Aloe Vera

Un super gel pentru pielea sensibilă, deține proprități hidratante, cicatrizante, reparatoare, regenerante și nutritive de excepție. Gelul de Aloe Vera Oleya grăbește procesul de vindecare al pielii, îmbunătățeste circulația și calmează iritațiile, arsurile, eczemele.

(92 recenzii )
48.00 lei 37.50 lei