Mii de mamici au utilizat cu succes Aromaterapia. Învață cum să folosești Uleiurile Esențiale pentru Copii.  Acum la pret redus – până la 40% Reducere. Transport Gratuit pentru comenzile mai mari de 200 de lei.

„Recomand din suflet , îl difuzez mereu când fetița mea este răcita și boala nu se agravează ! Am recomandat și unei prietene pentru copii ei ! Cu siguranța voi Mai comanda ! Ador mirosul 👍🏻🫶🏻

Alexandra / Verificat

„Pur și simplu ador mirosul ! Miroase divin , cu siguranța voi mai comanda ! De la prima utilizare a dispărut senzația de nas înfundat , iar in casa miroase divin!❤️Recomand din sulfet 🥰”

Alexandra / Verificat
Sinergie Uleiuri Esentiale pentru Copii Sleepy

„Bebe 11 luni, avea un somn foarte agitat până să îl folosim (se trezea chiar și din oră în ora) ..acum 4 ore legate le dormim garantat!”

Madalina / Verificat

„-L-am achizionat pentru mine..pentru dureri de burtica (menstruale)..are in compozitia sa tamaie si musetele care imi face foarte bine. Cum l-am comandat l-am si terminat..este foarte bun..clar mai comand…RECOMAND”

Diana / Verificat
(109 recenzii )
63.00 lei 43.90 lei

Hero – Imunitate

Iubit de copii și adulți deopotrivă, Amestecul de Uleiuri Esențiale Hero este o modalitate naturală de a susține sistemul imunitar și respirator. Compus din Ulei esențial de Tea Tree, Tamaie, Mandarin și Geraniu, este un ajutor de încredere împotriva problemelor respiratorii, alergiilor, tusei sau răcelii, gripei. Difuzat în încăpere, ține la depărtare afecțiunile sezoniere, ameliorează problemele respiratorii, elimină infecțiile virale. Sinergia Erou combină beneficiile antibacteriene unice ale Arborelui de Ceai, cu proprietățile calmante ale Mandarinei și Geraniului, împreună cu proprietățile echilibrante ale uleiului de Tămâie.

Respirel – tuse, nas înfundat, răceala, gripa, astm, rau de masina, alergii

Mămicile vor iubi sinergia cu Uleiuri Esențaile Pure 100% Respirel. Creat doar din uleiuri esențiale prietenoase cu micuții încă de la 6 luni, Respirel susține sistemul respirator și imunitar, fiind recomandat pentru următoarele preobleme: tuse, nas înfundat, răceala& gripa, astm, respirație greoaie, rau de masina, alergii, imunitate scăzută. În componența sa regasim 4 uleiuri esențiale: Arbore de Ceai, Palmarosa, Lavandă și Geraniu. Difuzat sau aplicat topic, ține la depărtare afecțiunile sezoniere, ameliorează problemele respiratorii, elimină infecțiile virale, întărește imunitatea.

 

(127 recenzii )
73.00 lei 43.90 lei
(49 recenzii )
64.00 lei 42.90 lei

 Respirel – ROLL-ON Uleiuri Esențiale pentru Copii cu Mandarin, Palmarosa, Lavanda si Arbore de Ceai

Am creat Roll-on-ul Respirel pentru ca tu să te bucuri de Uleiurile Esentiale deja dilaute în ulei vegetal de Orez. Compus din uleiuri esentiale ce susțin sistemul respirator și imunitar, este recomandat pentru tuse, nas înfundat, răceală & gripă, astm, respirație greoaie, rău de masina, alergii, imunitate scăzută și se poate utiliza de la 2 ani. În componența sa regăsim 4 uleiuri esențiale: Arbore de Ceai, Palmarosa, Lavandă și Geraniu, diluate ( 4%) în ulei de Orez. Se poate aplica în zona încheieturilor, piep și tălpi.

Sleepy – lipsa somn, agitatie, neliniște

Sinergia Sleepy a fost creată cu gândul la cei mici, având în componență doar uleiurile esențiale recomandate de aromaterapeuti încă de la vârsta de 3 luni. Acest amestec „liniștitor”, încurajează calmul, somnul profund, susține sănătatea sistemului respirator, alungă agitația și neliniștea, previne apariția bolilor de sozon și a alergiilor. Compus din Ulei de Lavandă, Ulei de Mandarin și Ulei de Mușetel, sinergia Sleepy te întâmpină cu o aromă floral citrică, ideal pentru adulți sau copii.

(43 recenzii )
68.00 lei 43.90 lei
(28 recenzii )
46.00 lei 42.90 lei

Hero Roll-on Uleiuri Esențiale pentru Copii cu Tamaie, Arbore de Ceai si Mandarin

Iubit de copii și adulți deopotrivă, amestecul de Uleiuri Esențiale Hero este o modalitate naturală de a susține sistemul imunitar și respirator. Compus doar din uleiuri esentiale pure, diluate în procent de 4% în ulei de orez, Roll-on ul Hero se poate utiliza încă de la vârsta de 2 ani. Compus din Ulei esențial de Tea Tree, Tamaie, Mandarin și Geraniu, este un ajutor de încredere împotriva problemelor respiratorii, alergiilor, tusei sau răcelii & gripei. 

 

 

Tummy Roll-on Uleiuri Esențiale pentru Copii

Roll ON–ul Tummy este un ajutor de nădejdie pentru problemele sistemului digestiv, pentru dureri, colici sau stări de greață. Ideal pentru adulți și copiii, de la 2 ani, Tummy este un Roll-on gata de aplicat pe piele, compus doar din uleiuri esențiale pure, precum tămâia, coriandrul și mușețelul, diluate în ulei de Orez presat la rece ( 4%). Te întâmpină cu o aromă floral-balsamică, perfect pentru încurajarea somnului, relaxării, alungă balonarea, problemele de la nivel digestiv, spasmele chiar si insomniile sau durerile de cap.

(18 recenzii )
44.00 lei 42.90 lei

Difuzoare pentru Aromaterapie ideale pentru camera Copiilor

(34 recenzii )
199.00 lei 145.00 lei
(1 recenzie)
220.00 lei 169.90 lei
(8 recenzii )
240.00 lei 179.00 lei
(14 recenzii )
219.00 lei 169.90 lei

Uleiuri de Baza pentru dilutia Uleiurilor Esentiale

(121 recenzii )
35.00 lei 24.90 lei
(49 recenzii )
31.00 lei 22.50 lei
(38 recenzii )
21.90 lei

Produse pentru Vergeturi sau Iritatii mamici si copii

(57 recenzii )
24.90 lei
(49 recenzii )
31.00 lei 22.50 lei
(86 recenzii )
27.00 lei 22.50 lei

Articole

Cum utilizăm uleiurile esențiale?

  •  Aplicarea TOPICĂ (absorbția uleiului esențial prin piele) : dilueaza intotdeauna in uleiul vegetal, conform varstei din tabelul ACESTA. Uleiurile esentiale NU SE APLICA DIRECT PE PIELE, ci diluate cu un ulei baza (exemplu: ulei migdale, ulei cocos, ulei arnica, ulei samburi de struguri). Pielea bebelusilor si a copiilor este sensibila, de aceea trebuie să respectăm tabelul de diluție. Nu recomandăm aplicarea directă a uleiurilor esențiale în urechi, nas sau ochi. Nu recomandam administrarea interna a uleiurilor esentiale. Nu lăsati la îndemâna copiilor uleiurile esențiale.
  • Masajul este recomandat sa se realizeze in zona spatelui, pe piept si talpi. Se poate realiza acest masaj de 2 ori pe zi atunci cand copilul prezinta simtomele, cand acestea dispar intrerupem aplicarea uleiurilor esentiale.
  •   DIFUZIA uleiurilor esentiale ( absorbția uleiurilor esențiale prin sistemul respirator): difuzati doar uleiurile esentiale recomandate pentru varsta copilului dumneavoastra și cantitatea din ACEST TABEL. Difuzarea atunci când este bolnav se poate face în 2-3 cicluri / zi: difuzie 30 minute iar apoi pauza minim 60 minute. Difuzorul de aromaterapie nu trebuie sa fie asezat aproape de pătuțul copilului, alege să-l pozitionezi în coltul opus al camerei. Difuzorul de aromaterapie trebuie sa fie cu ultrasunete și preferabil cu apă (nu recomandăm nebulizator, de exemplu, la acesta nu este nevoie de apa prin urmare nu exista o dilutie a uleiului esential in apa, este puternic). Asigurati-va ca inainte de difuzie ați aerisit camera. Nu recomandam difuzarea pe timp indelungat sau difuzia pe toata perioada zilei

De ce trebuie să diluăm uleiurile esențiale?

Uleiurile esențiale pure 100% sunt concentrate și sunt obținute prin distilarea unei cantități însemnate de plante. Prin urmare, datorită sensibilității copiilor, acestea trebuie sa fie diluate pentru a fi „prietenoase” cu sistemul respirator sau cu pielea. 

Ce uleiuri esențiale folosesc pentru:

  • FEBRA 

   Febra este modul prin care organismul „lupta” impotriva „invadatorilor” . Febra apare, de obicei, din cauza infectiilor virale sau bacteriene și de obicei apare alături de tuse/dureri în gât, dureri musculare. Atunci când temperatura corpului este peste 1 grad față de temperatura normala a acestuia (37 grade) se considera ca este febra scazută. Poti aplica uleiurile esentiale din tabel, suna pediatrul si cere-i sfatul. Situatia se schimba atunci cand este apatic si temperatura creste pana la 38-39 grade celsius: mergeti la un consult de specialitate si asociati cu uleiurile esentiale dupa recomandarile de mai jos:

3 luni – 6 luni 6 luni- 2 ani 3-5 ani 6-8 ani
Aplicare TOPICA

2 picături ulei esențial diluate în 30 mL Ulei Migdale

DIFUZOR

1-2 picaturi

Aplicare TOPICA

3-4 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale

DIFUZOR

2-3 picaturi

Aplicare TOPICA

4-6 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale

DIFUZOR

3-4 picaturi

Aplicare TOPICA

5-7 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale

DIFUZOR

4 picaturi

Musetel Sinergie Hero Sinergie Hero Eucalipt
Lavanda Tamaie Menta Creata Menta
Arbore de ceai Lavanda Tamaie Ravensara
Arbore de ceai Lavanda Scortisoara
  • TUSE

Diferentele dintre tusea seaca si cea productiva :

  • Tusea seaca, de obicei, apare seara, nu este insotita de mucus si este iritantă.
  • Tusea productivă: insotită de mucus și de dificultăti la respiratie. Pentru ambele tipuri de tuse se recomanda anumite uleiuri esentiale, acestea se pot folosi atat in difuzor cat si aplicate topic iar in ambele cazuri, te rugam sa tii cont de recomandarile Farmacistului Oleya. 
3 luni – 6 luni 6 luni- 2 ani 3-5 ani 6-8 ani
Aplicare TOPICA

2 picături ulei esențial diluate în 30 mL Ulei Migdale / Cocos

DIFUZOR

1-2 picaturi

Aplicare TOPICA

3-4 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale / Cocos

DIFUZOR

2-3 picaturi

Aplicare TOPICA

4-6 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale / Cocos

DIFUZOR

3-4 picaturi

Aplicare TOPICA

5-7 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale / Cocos

DIFUZOR

4 picaturi

Tuse seaca: musetel Tuse seaca: musetel Tuse seaca: menta creata Tuse seaca: eucalipt, menta
Tuse productiva: arbore de ceai Tuse productiva: arbore de ceai, tamaie Tuse productiva: arbore de ceai, tamaie Tuse productiva: cimbru, rozmarin
  • DURERI IN GAT 

Durerea de gât poate aparea din cauza unei infectii virale sau bacteriene (ex. Streptococ). Este un simptom foarte comun intâlnit mai ales în cazul racelii și gripei și sunt recomandate uleiuri esentiale cu rol antiinflamator, care sa scada, desigur, inflamatia locala, durerea, reduc senzatia de greata (daca exista), atenueaza tusea ce poate aparea din cauza uscaciunii si durerii de la nivelul gatului și nu în ultimul rand stimuleaza sistemul imunitar.

Iata ce uleiuri recomandam și în ce dilutii le poti folosi in functie de vârsta copilului tău:

3 luni – 6 luni 6 luni- 2 ani 3-5 ani 6-8 ani
Aplicare TOPICA

2 picături ulei esențial diluate în 30 mL Ulei Migdale

DIFUZOR

1-2 picaturi

Aplicare TOPICA

3-4 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale

DIFUZOR

2-3 picaturi

Aplicare TOPICA

4-6 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale

DIFUZOR

3-4 picaturi

Aplicare TOPICA

5-7 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale

DIFUZOR

4 picaturi

Arbore de ceai Sinergie hero Sinergie Hero Cimbru
Musetel Lavanda Tamaie Ghimbir
  • IMUNITATE

Sistemul imununitar la copii nu este încă dezvoltat complet, iar primii 3 ani de viață sunt cei mai importanti în acest sens. Pe masura ce bebelusul tau va interactiona cu alti copii si oameni acesta va fi expus la bacterii/virusi etc. iar un sistem imunitar puternic inseamna ca este „antrenat”.

Alimentatia, suplimentele alimentare recomandate de medicul specialist sunt si ele foarte importante in sustinerea imunitatii iar uleiurile esentiale sunt adjuvantul benefic si recomandat, pur și natural. Tineti cont insa de recomandarile si dilutiile Farmacistului Oleya atunci cand le folositi!

3 luni – 6 luni 6 luni- 2 ani 3-5 ani 6-8 ani
Aplicare TOPICA

2 picături ulei esențial diluate în 30 mL Ulei Migdale/ Cocos

DIFUZOR

1-2 picaturi

Aplicare TOPICA

3-4 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale / Cocos

DIFUZOR

2-3 picaturi

Aplicare TOPICA

4-6 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale/ Cocos

DIFUZOR

3-4 picaturi

Aplicare TOPICA

5-7 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale / Cocos

DIFUZOR

4 picaturi

Arbore de ceai Sinergie Hero Sinergie Hero Sinergie Respiratie
Musetel Arbore de ceai Menta Creata Sinergie Imunitate

Speram ca v-au ajutat aceste informatii si desigur, ne puteti scrie oricand pe pagina de Facebook Oleya.ro sau email: [email protected] si ne puteti cere sfaturi despre cum sa folositi uleiurile esentiale in siguranta.

  • NAS INFUNDAT

Nasul infundat este unul dintre primele simptome cu care copii se confrunta atunci cand Raceala & Gripa le da tarcoale. Atunci cand nasul este congestionat copii sunt iritati si deranjati, pe buna dreptate, chiar si somnul poate fi perturbat din aceasta cauza. Iata recomandarile Farmacistului Oleya pentru aceasta nevoie:

3 luni – 6 luni 6 luni- 2 ani 3-5 ani 6-8 ani
Aplicare TOPICA

2 picături ulei esențial diluate în 30 mL Ulei Migdale

DIFUZOR

1-2 picaturi

Aplicare TOPICA

3-4 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale

DIFUZOR

2-3 picaturi

Aplicare TOPICA

4-6 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale

DIFUZOR

3-4 picaturi

Aplicare TOPICA

5-7 picături ulei esențial în 30 mL Ulei Migdale

DIFUZOR

4 picaturi

Musetel Sinergie Respirel Sinergie Respirel Sinergie Respiratie
Lavanda Tamaie Menta Creata Menta
Arbore de ceai Arbore de ceai Musetel Rozmarin