Comenzi și sfaturi la 0775 388 218
Close
București Strada Jimbolia Nr. 143
0775 388 218 office@oleya.ro
ulei arbore de ceai esential pentru ten

Ulei de Arbore de Ceai esențial, 100% pur

5 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 review-urile clienților)

11.00 lei

Uleiul de arbore de ceai Oleya este un ulei esențial 100% pur,   înzestrat cu o putere de vindecare remarcabilă.  Este utilizat pe scară largă tratarea pielii infectate, fiind eficient în vindecarea acneei, ciupercilor, negilor, herpesului, tăieturilor, iritațiilor, rănilor, înțepăturilor de insecte sau a furunculelor. Calitățile sale purificatoare fac din uleiul de Tea Tree un antibiotic pentru piele și locuință ce nu trebuie să lipsească din trusa ta.

Uleiuri esentiale naturale aromaterapie

Clear
SKU: N/A Category: Product ID: 3033

Product Description

Arborele de ceai aparține unei familii care cuprinde aproximativ 200 de specii de copaci veșnic verzi. Este originar din Australia și crește în zone umede de câmpie. Se deosebește prin scoarța albă, ce seamănă cu hârtia și prin frunze ascuțite, mereu verzi.

În al doilea război mondial, uleiul de arbore de ceai era foarte prețios, iar producătorii erau scutiți de stagiul militar. Fiecare militar avea asupra sa ulei esențial de arbore de ceai pentru tratarea rănilor.

Uleiul esențial 100%  pur este obținut prin procesul de distilare cu vapori de apă a frunzelor de Melaleuca alternifolia.

Prezintă o aromă plăcută, lemnoasă, se asociază dese ori cu uleiuri vegetale și esențiale pentru combaterea diferitelor afecțiuni ale pielii.

Denumire (INCI): Melaleuca alternifolia

Metoda de extracție: distilare cu vapori de apa a frunzelor

Calitate: 100% natural, 100% pur, fără tratamente chimice, Ulei de Arbore de Ceai esențial de calitate superioară.

Miros: puternic, lemnos, plăcut

Consistență: vâscozitate scăzută

Culoare: galben–pal

Compoziție: gamma-terpină, alfa-terpină, terpină, terpină-4-ol, alfa-terpinol

Absorbție: medie

Depozitare: loc ferit de lumină, uscat, de preferat între 5 – 40 de grade C, în flacon de sticlă

Prezentare: recipient din sticlă brun

Țara de origine: China

Proprietăți terapeutice: antiviral, antibacterian, antifungic, antiseptic, antiacneic.

avantaje-uleiurilor-esentiale-pentru-piele Ulei de Arbore de Ceai pentru ten

  • Tratează acneea rozacee, juvenilă
  • Aplicat pe coș usucă și vindecă rapid
  • Combate roșeața și coșurile de sub piele
  • Scade secreția glandelor sebacee 
  • Ideal pentru petele post-acneice 
  • Eficient în ingrijirea tenului gras, cu tendințe acneice
  • Vindecă rapid coșurile, curăță tenul cu imperfecțiuni

ulei-vegetal-pentru-masaj-pe-corpUlei Arbore de ceai pentru corp 

  • Antibacterian și antifungic eficient: tratează ciuperca piciorului
  • Ameliorează cicatricile, erupțiile, petele post-acnee
  • Tratament eficient împotriva varicelei
  • Igienizant al pielii asociat cu alte uleiuri
  • Vindecă infecțiile locale, tăieturile, rănile, furunculele
  • Tratament pentru mușcăturile de insecte
  • Stimulator al circulației sanguine
  • Un ideal antibiotic local
  • Calmează și ajută la refacerea cutanată de psoriazis, infecții și răni
  • Antiseptic și antiinfecțios, tratează herpesul, abcesele, taieturile și arsurile
  • Ajută în eliminarea negilor

beneficiile-uleiurilor-pentru-par Ulei de Arbore de Ceai pentru păr

  • Tratament antimătreață, prin aplicarea unor picături în șampon sau asociat cu alte uleiuri esențiale
  • Tonic al firului de păr, tratamentele anticădere
  • Trateaza dermatita seboreica asociat cu un ulei baza 
  • Aplicat sub formă de soluție pe blana animalelor elimină păduchii

beneficiile-uleiurilor-esentiale-pentru-sistemul-nervos Ulei de Arbore de Ceai pentru sistemul nervos

  • Masajul cu Ulei de Arbore de Ceai atenuează stările de șoc
  • Tonifiant al sistemului nervos

beneficiile-uleiurilor-esentiale-pentru-sistemul-respirator Ulei de Arbore de Ceai pentru sistemul respirator

  • Ideal pentru infecții ale gâtului,  gargară nu intern
  • Tratează rinita, răceala și sinuzita prin masaj local
  • Eliberează căile respiratorii

beneficiile-uleiurilor-esentiale-pentru-ureche Ulei de Arbore de Ceai pentru sistemul auditiv

  • Tratament pentru infecții O.R.L (raport 3:1, ulei măsline : tea tree)
  • Ideal antibiotic local

beneficiile-uleiurilor-esentiale-pentru-casa Ulei de Arbore de Ceai pentru locuință

  • Se asociază cu alte uleiuri esențiale pentru soluții de igenizarea locuinței
  • Împrospătează aerul din încăpere
  • Uleiul de Arbore de ceai în general se aplică diluat (0.5-2%) într-un ulei vegetal însă, aromaterapeuții recomandă că acest ulei se poate aplica si direct pe piele în cazul eliminării negilor, ciupercilor pielii sau unghiilor sau direct pe coș (pe porțiuni foarte mici)
  • Întotdeauna, uleiurile esențiale sunt adăugate ultimele în formulări mai ales dacă acestea sunt fierbinți sau calde
  • Asociat în creme, seruri pentru masaj pentru combaterea răcelii, a problemelor aparatului respirator, psoriazisului sau micozelor
  • Uleiul de Arbore de ceai se poate adăugat diluat și în apa din cadă
  • În tratarea sinuzitei, prin inhalații ale aburului se pot folosi câteva picături de Uleiul de Arbore de Ceai asociat cu Uleiul de Mentă, Uleiul de Busuioc, Uleiul de Lămâie sau Uleiul de Tămâie.
  • Frecții în răceli, diluat într-un ulei de bază de ex. Ulei de Cocos sau Ulei de Migdale asociat cu Ulei de Piper Negru, Ulei de Grapefruit, Ulei de Mentă sau Ulei de Bergamotă
  • Ingredient pentru dezinfectant de mâini, diluat in apă și puțină vodka apoi adăugat Ulei de Arbore de ceai asociat cu Ulei de Busuioc sau Ulei de Neem. Se introduce într-un recipient cu pulverizator și se aplică pe mâini.
  • Uleiul de Arbore de ceai poate acționa ca un atibiotic local, diluat cu un ulei vegetal de ex. Uleiul de Cocos care este antibacterian
  • Dacă vrei să ții insectele la distanță, poți formula o loțiune cu un ulei de bază de ex. Ulei de Jojoba sau Ulei de Cocos (30 ml) în care să se adauge Uleiul de Arbore de ceai, Uleiul de Neem, Ulei de Lavandă și se aplică pe piele. (câte 2 pic din fiecare ulei esențial)
  • Foarte eficient în tratarea acneei și scăderea secreției de sebum, asociat cu Ulei de Tamanu, Ulei de Kukui, Ulei de Lămâie, Ulei de Neem, Ulei de Avocado, Ulei de Cânepă sau Ulei de Ylang-ylang
  • Uleiul de Arbore de Ceai poate fi folosit în formularea cremelor, loțiunilor, emulsiilor, serurilor pentru estomparea cicatriciilor asociat cu Ulei de Bergamotă, Ulei de Tamanu, Ulei de Tămâie, Ulei de Argan, Ulei de Sâmburi de struguri.
  • Uleiul de Arbore de ceai tratează și elimină păduchii, asociat cu Ulei de Cocos, Ulei de Bergamotă, Ulei de Mentă sau Ulei de Neem.
  • Ingredient care se poate încorpora în maști, șampoane și balsamuri pentru păr în vederea fortifierii, tratării mătreții sau tratamentelor anti-cădere asociat cu Ulei de Grapefruit, Ulei de Mentă, Ulei de Piper negru sau Ulei de Tămâie
  • Se poate aplica pe răni și infecții, diluat într-un ulei vegetal ex. Ulei de Cocos (care este antibacterian asociat) sau pe o compresă sterilă cu Ulei de Tămâie sau Ulei de Lămâie (oprește sângerarea)
  • În cazul în care aveți o micoză pe piele sau în zona intimă, aromoterapeuții recomandă o diluție de 1% în gelul de igienă intimă sau de corp.
  • Ingredient eficient pentru curățarea casei inclusiv a aragazului, mașinii de spălat sau a chiuvetei si toaletei
  • Se recomandă utilizarea uleiului în aplicații locale, în diluție de aproximativ0.5 %-  2%.
  • Diluția maximă pentru copii 1%
  • A nu se folosi de către persoanele cu piele foarte sensibilă
  • A se evita contactul cu ochii
  • A nu se folosi nediluat pe piele
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • A nu se utiliza intern, decât sub supravegherea unui medic specialist
  • Pentru identificarea unor eventule alergii, se recomandă aplicarea pentru prima dată pe pielea din zona cotului

*Atenție! Proprietățile și utilizările terapeutice ale produselor Oleya se bazează pe informații stințifice prezente în literatura de specialitate, în publicații de profil, în cercetări academice de fitoterapie și aromaterapie,  în cărți de chimie-cosmetică și în dosarul de siguranță al furnizorului care respectă legislația europeană în domeniul produselor cosmetice. Deși aceste informații au la bază surse sigure, ele nu trebuiesc considerate prescripții și îndrumări medicale oferite de persoane specializate și nu angajează în nici un fel responsabilitatea noastră

Informații suplimentare

Recipient

10 ml, 50 ml

3 Review pentru Ulei de Arbore de Ceai esențial, 100% pur

  1. 5 out of 5

    :

    Am cumparat baza de crema Oleya, pe care am combinat-o cu acest ulei de arbore de ceai. M-a ajutat foarte mult. Tenul meu este gras cu tendinta acneica.

  2. 5 out of 5

    :

    Este absolut grozav pentru tenul acneic. Aplicat local ucide imediat monstruletii. :))

  3. 5 out of 5

    :

    Uleiul de arbore de ceai este de mult timp în casa mea fiind un panaceu pentru multe boli: În primul rând, fiica mea il foloseste pentru cosuri – dezinfectează și vindecă mai bine decât cele mai scumpe preparate . Eu folosesc intr-un vaporizator pentru raceala si nas infundat . La final l-am folosi , cel mai important, pentru clatirea hainelor in masina de spalat, dezinfecteaza si lasa un miros placut.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Coșul este gol
0