1. Certitudinea calității

Fiecare produs Oleya are la bază proceduri naturale de obținere și ne asigurăm ca acestea să respecte promisiunile către clienții noștri:  100% naturale & 100% pure.

2. Puritatea Oleya

Uleiurile noastre nu sunt diluate, au un grad de concentrație de 100%, nu conțin diluanți, înlocuitori chimici, aditivi, sau adosuri de orice fel. Metodele de obținere a produselor sunt distilarea cu aburi sau presarea la rece: cele mai invazive și mai pure metode de obținere a Uleiurilor Esențiale și Naturale.

3. Sfaturi și rețete oferite de Farmacist

Oleya s-a născut din pasiunea farmacistului de a crea rețete ce conțin ingrediente alese cu grijă, combinate în armonie pentru fiecare persoană în parte. Avem convingerea că fiecare din noi are nevoie de propria rețetă, adaptată, creată pentru propria nevoie. De aceea, când alegi Oleya, alegi rețete personalizate și sfaturile farmacistului îndrăgostit de natură.

4. Prețuri pentru toate buzunarele

Permanent vom negocia cele mai bune prețuri cu furnizorii pentru ca tu să te bucuri de cele mai bune oferte. Transparența este o regulă pentru noi. Vei plăti doar ceea ce este înscris în pagina de comandă finală, nimic mai mult.

5.Recipient din sticlă

Uleiurile Vegetale, Uleiurile Esențiale și Unturile Cosmetice Oleya le vei primi în recipiente de sticlă. De ce? Am ales acest material pentru majoritatea produselor deoarece proprietățile sticlei sunt superioare recipientelor din pet iar produsele își păstrează calitatea pentru o perioadă îndelungată.

6. Discută cu farmacistul la orice oră

Exact! La orice oră ai la dispoziție un farmacist care poate să-ți răspundă la orice întrebare sau să-ți recomande produsul potrivit pentru tine.

7. Experiența Oleya

Zâmbește! La Oleya ne-am pus în gând să te facem să zâmbești cu gura până la urechi, să te surprindem cu produse mai bune decât te așteptai, cu prețuri pentru toată lumea, cu spirit fresh, voie bună și chef de viață.

8. Crezul nostru față de tine

Noi spunem că, să-ți dorești să fi frumoasă și fericită ține de tine, iar ca acest lucru să se întâmple, ține de noi.

Coșul este gol
0