Avantaje Clienți

Certitudinea calității

Fiecare produs Oleya are la bază proceduri non-invazive de obținere ( pesare la rece din primă presă sau distilare cu abur)  și ne asigurăm ca acestea să respecte promisiunile către clienții noștri:  100% naturale & 100% pure. Uleiurile noastre nu sunt diluate, au un grad de concentrație de 100%, nu conțin diluanți, înlocuitori chimici, aditivi, sau adosuri de orice fel.

 

 Certificate de Analiză și MSDS

 Fiecare produs are la bază documente de analiză, fisă cu datele de siguranță ( SDS), specificațiile produsului.

 

Sfaturi și rețete oferite de Farmacist

Oleya s-a născut din pasiunea farmacistului de a crea rețete ce conțin ingrediente alese cu grijă, combinate în armonie pentru fiecare persoană în parte. Avem convingerea că fiecare din noi are nevoie de propria rețetă, adaptată, creată pentru propria nevoie. De aceea, când alegi Oleya, alegi rețete personalizate și sfaturile farmacistului îndrăgostit de natură.

 

Prețuri pentru toate buzunarele

Permanent vom negocia cele mai bune prețuri cu furnizorii pentru ca tu să te bucuri de cele mai bune oferte. Transparența este o regulă pentru noi. Vei plăti doar ceea ce este înscris în pagina de comandă finală, nimic mai mult.

 

Recipient de Sticlă

Uleiurile Vegetale, Uleiurile Esențiale și Unturile Cosmetice Oleya le vei primi în recipiente de sticlă.   ales acest material pentru majoritatea produselor deoarece proprietățile sticlei sunt superioare recipientelor din pet iar produsele își păstrează calitatea pentru o perioadă îndelungată.


Plata la Livrare și Transport Gratuit

Plătește când produsele ajung la tine sau alege alte metode de plată: plate securizată cu cardul sau transfer bancar. Beneficiază de transport gratuit la comenzi pentru 200 de lei. Livrarea se realizează în 24-48 de ore prin curier rapid.

 

 Securitatea Transportului

Oleya.ro îți asumă resposabilitatea livrării în siguranță a produselor. În cazul în care acestea suferă deteriorări, vor fi înlocuite.