Intreaba Farmacistul Oleya

Farmacistul Oleya răspunde întrebărilor, pentru ca tu să te bucuri de consultanță de specialitate. Indiferent dăcă dorești să prepari un produs cosmetic, să folosești Uleiurile Esențiale în siguranță și eficient, daca dorești îndrumări cu privire la orice produs Oleya, Farmacistul Oleya este aici să te ajute.

Intrebari Frecvente

Uleiuri Esentiale Penrtru Copii Si BebelusiCum se itilizează?

 • Aplicare topică/locală – absorbtia uleiurilor esentiale prin piele- uleiurile esențiale Oleya sunt 100% pure, nediluate, foarte concentrate. Pentru a putea fi aplicate pe piele, acestea trebuie să fie diluate întru-un ulei vegetal/bază de calitate. Puteti citi mai multe AICI.
 • Difuzie și inhalare: inspirați uleiurile esențiale utilizând un difuzor de aromaterapie sau direct din sticluță.
 • Relaxare, baie, spa Adaugă câteva picături în apa de baie pentru relaxare – întotdeauna dilueaza 1-2 picături ulei esențial cu ulei vegetal sau lapte/glicerină/sare de baie și apoi adaugă-le în cadă.(a nu se adauga direct in apa)
 • Masaj – folosește uleiurile esențiale în masajul pentru corp, pentru relaxare – la 30 ml ulei vegetal adăugați 25-30 picături ulei esențial și masați spatele, pieptul, tălpile, picioarele.

Pot folosi uleiurile esențiale intern?

 • Uleiurile esențiale sunt substanțe concentrate, puternice, ce ne pot afecta pozitiv atunci când sunt folosite în mod corespunzător, dar au capacitatea de a provoca probleme grave atunci când sunt utilizate în mod necorespunzător. Având în vedere siguranța dvs., Oleya nu recomandă ingestia de uleiuri esențiale.

Cum se explică prețul atât de bun?

 • Uleiurile esențiale Oleya provin din distilarii din toata lumea, fiind uleiuri 100% pure, certificate, insoțite de buletine de analiză. Oleya nu este o companie MLM. La Oleya cumperi Uleiuri esențiale de calitate fără intermediari, așa se explică raportul calitate pret imbatabil.

De unde provin Uleiurile Esențiale Oleya?

 • Uleiurile esențiale Oleya provin din distilarii din toata lumea, fiind uleiuri 100% pure, certificate, insoțite de buletine de analiză. Acestea sunt îmbuteliate cu grijă într-un laborator certificat și avizat. Țara de origine este specificată pe fiecare sticluță în parte.

Ce se întâmplă dacă utilizez un ulei esențial pentru uz intern?

 • Atunci când sunt adăugate în băutură, sau înghițite direct, uleiurile esențiale intră în contact direct cu organele vitale, cum ar fi limba, gura, esofagul, stomacul, etc. Deoarece uleiurile esențiale sunt miscibile cu grăsimile, acestea se atașează de membrana mucoasei care leagă aceste organe și pot duce la iritații și probleme de sănătate.

Cum pot utiliza uleiurile esențiale pentru copii, în funcție de vârstă?


Pot utiliza uleiurile esențiale în sarcină? ulei vegetal pentru bebelusi

 • Aşa cum este stipulat şi în secţiunea de siguranţă, unele uleiuri esențiale nu sunt recomandate pentru sarcină. A se citi cu atenție secțiunea de atenționari a fiecărui produs.Mai multe detalii AICI!

Este normal cu Uleiul Vegetal să fie solid?

 • Da. Sunt uleiuri vegetale care la temperaturi scăzute devin solide. La temperaturi normale, vor deveni din nou lichide.

Pot utiliza uleiurile esențiale și activele direct pe piele?

 • Uleiurile esențiale si activele cosmetice trebuiesc diluate conform informațiilor de pe etichetă și din site.

Cum pot intra în posesia documentelor și certicicatelor de autenticitate?

 •  Dacă aveți nevoie de documentația pentru produse, scrieți-ne un e-mail la [email protected]

Produsele sunt testate pe animale?

 • Nu, lucrăm doar cu companii care nu testează produsele pe animale.

 Uleiurile Esentiale Oleya au grad terapeutic?

 • Termenul Grad Terapeutic nu este recunoscut de nici organizatie abilitată, care să ofere acestă certificare pentru consumatori. Prin urmare, denumirea de grad terapeutic este o strategie de marketing. Uleiurile Oleya conțin certificate MSDS, IFRA.

Comenturi la “Intreaba Farmacistul Oleya

  • farmacistenache spune:

   Buna ziua, nu se pot administra intern, uleiurile esentiale care se pot administra intern trebuie sa fie notificate ca si suplimente alimentare, notificare scrisa pe eticheta (nu verbala). Produsele noastre sunt 100% pure (o parte din documente le gasiti si in pagina produsului) se pot folosi in difuzor sau aplicate topic in dilutie. Zi frumoasa!

  • farmacistenache spune:

   Buna ziua, recomandam: geraniu 30 pic + tamaie 30 pic + ienupar 20 pic+ salvie 10 pic + ulei ricin 10 ml + ulei migdale 80 ml – amestecati pana la omogenizare si aplicati in zona abdomenului inferior/ ovarelor, lombar, pe talpi. Se poate aplica si de 2 ori pe zi. O zi frumoasa

 1. Stama Andreea spune:

  Buna ziua,

  In urma cu trei luni am efectuat o operatie laparoscopic pentru indepartarea unui chist teratom matur ovarian. Operatie ce s-a efectuat cu anestezie totala. De precizat ca acest chist era mare si trebuia indepartat demult. Dupa operatie am sesizat o cadere masiva a parului. Desi parul cadea si inainte dupa operatie e mai rau. Ce se poate face in acest sens? Multumesc. O zi buna.

  • farmacistenache spune:

   Buna ziua, recomandam: baza sampon 200 ml + rozmarin 80 pic + chiparos 80 pic + jumatate sticluta cafeina + jumatate sticluta keratina. Un ser pentru scalp cu : apa rozmarin 90 ml + cafeina jumatate de sticluta (ce a mai ramas) + keratina (jumatate de sticluta ce a mai ramas) + rozmarin 60 pic + chiparos 60 pic – serul se aplica pe scalp, se maseaza si apoi se adauga un prosop, lasam sa actioneze 40 min cu prosopul pe cap, apoi samponam! O zi frumoasa

    • farmacistenache spune:

     Buna ziua, apa de rozmarin + cafeina activ cosmetic jumatate de sticluta + ulei rozmarin 40 picaturi + ulei tamaie 40 picaturi. Se aplica pe scalp, lasam sa actioneze 40 min apoi samponam. Putem formula si un ser (uleiurile se absorb mai repede in scalp) ulei struguri 100 ml + rozmarin 40 pic + tamaie 40 pic lasam sa actioneze minim 4-0 min apoi samponam. Daca se ingrasa repede recomandam si samponul uscat cu argila https://www.oleya.ro/produs/sampon-uscat-pudra/ aplicat dupa ce samponam si uscam parul, la radacina.

  • farmacistenache spune:

   buna ziua, ulei de cedru, pin, molid negru, ienupar daca doriti sa combinati cu o aroma florala am recomanda geraniu sau lavanda. O zi frumoasa

 2. Niță Elena spune:

  Bună ziua. Se piate să mă ajutați sa mi fac singură o crema de față cu cafea? si uleiul de cafea pentru ten. M ar interesa REȚETA. MULȚUMESC ANTICIPAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.