Intreaba Farmacistul Oleya

farmacist oleya consultanta

Farmacistul Oleya răspunde întrebărilor, pentru ca tu să te bucuri de consultanță de specialitate. Indiferent dăcă dorești să prepari un produs cosmetic, să folosești Uleiurile Esențiale în siguranță și eficient, daca dorești îndrumări cu privire la orice produs Oleya, Farmacistul Oleya este aici să te ajute.

Comenturi la “Intreaba Farmacistul Oleya

    • farmacistenache spune:

      Buna ziua, cele doua uleiuri se pot folosi ca uleiuri purtatoare pentru uleiurile esentiale (in formulari pentru ten se recomanda dilutia: la 100 ml ulei vegetal – 25 picaturi ulei esential). Uleiurile vegetale Tamanu si Avocado se pot incorpora in baza de crema pentru formularea cremelor naturale sau se pot aplica direct pe piele. In cazul in care doriti sa formulati un ser din cele doua, puteti adauga 50 ml ulei tamanu si 50 ml ulei avocado – amestecati pana la omogenizare si aplicati pe ten dupa dus sau dupa ce ati aplicat o alta crema (in general serurile formulate cu uleiuri vegetale se aplica intotdeauna dupa crema si nu inaintea ei pentru ca structura cremei nu va penetra uleiul pentru a intra in profunzime). O zi frumoasa!

    • farmacistenache spune:

      Buna ziua, depinde de cauza: asociata cu diaree/constipatie. Pentru durere recomandam uleiuri esentiale cu proprietati antiinflamatoare , sedative: lavanda, menta, ghimbir, musetel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor