Intreaba Farmacistul Oleya

Farmacistul Oleya răspunde întrebărilor, pentru ca tu să te bucuri de consultanță de specialitate. Indiferent dăcă dorești să prepari un produs cosmetic, să folosești Uleiurile Esențiale în siguranță și eficient, daca dorești îndrumări cu privire la orice produs Oleya, Farmacistul Oleya este aici să te ajute.

Intrebari Frecvente

Uleiuri Esentiale Penrtru Copii Si BebelusiCum se itilizează?

 • Aplicare topică/locală – absorbtia uleiurilor esentiale prin piele- uleiurile esențiale Oleya sunt 100% pure, nediluate, foarte concentrate. Pentru a putea fi aplicate pe piele, acestea trebuie să fie diluate întru-un ulei vegetal/bază de calitate. Puteti citi mai multe AICI.

 • Difuzie și inhalare: inspirați uleiurile esențiale utilizând un difuzor de aromaterapie sau direct din sticluță.
 • Relaxare, baie, spa Adaugă câteva picături în apa de baie pentru relaxare – întotdeauna dilueaza 1-2 picături ulei esențial cu ulei vegetal sau lapte/glicerină/sare de baie și apoi adaugă-le în cadă.(a nu se adauga direct in apa)

 • Masaj – folosește uleiurile esențiale în masajul pentru corp, pentru relaxare – la 30 ml ulei vegetal adăugați 25-30 picături ulei esențial și masați spatele, pieptul, tălpile, picioarele.

Pot folosi uleiurile esențiale intern?

 • Uleiurile esențiale sunt substanțe concentrate, puternice, ce ne pot afecta pozitiv atunci când sunt folosite în mod corespunzător, dar au capacitatea de a provoca probleme grave atunci când sunt utilizate în mod necorespunzător. Având în vedere siguranța dvs., Oleya nu recomandă ingestia de uleiuri esențiale.

Cum se explică prețul atât de bun?

 • Uleiurile esențiale Oleya provin din distilarii din toata lumea, fiind uleiuri 100% pure, certificate, insoțite de buletine de analiză. Oleya nu este o companie MLM. La Oleya cumperi Uleiuri esențiale de calitate fără intermediari, așa se explică raportul calitate pret imbatabil.

De unde provin Uleiurile Esențiale Oleya?

 • Uleiurile esențiale Oleya provin din distilarii din toata lumea, fiind uleiuri 100% pure, certificate, insoțite de buletine de analiză. Acestea sunt îmbuteliate cu grijă într-un laborator certificat și avizat. Țara de origine este specificată pe fiecare sticluță în parte.

Ce se întâmplă dacă utilizez un ulei esențial pentru uz intern?

 • Atunci când sunt adăugate în băutură, sau înghițite direct, uleiurile esențiale intră în contact direct cu organele vitale, cum ar fi limba, gura, esofagul, stomacul, etc. Deoarece uleiurile esențiale sunt miscibile cu grăsimile, acestea se atașează de membrana mucoasei care leagă aceste organe și pot duce la iritații și probleme de sănătate.

Cum pot utiliza uleiurile esențiale pentru copii, în funcție de vârstă?


Pot utiliza uleiurile esențiale în sarcină? ulei vegetal pentru bebelusi

 • Aşa cum este stipulat şi în secţiunea de siguranţă, unele uleiuri esențiale nu sunt recomandate pentru sarcină. A se citi cu atenție secțiunea de atenționari a fiecărui produs.Mai multe detalii AICI!

Este normal cu Uleiul Vegetal să fie solid?

 • Da. Sunt uleiuri vegetale care la temperaturi scăzute devin solide. La temperaturi normale, vor deveni din nou lichide.

Pot utiliza uleiurile esențiale și activele direct pe piele?

 • Uleiurile esențiale si activele cosmetice trebuiesc diluate conform informațiilor de pe etichetă și din site.

Cum pot intra în posesia documentelor și certicicatelor de autenticitate?

 •  Dacă aveți nevoie de documentația pentru produse, scrieți-ne un e-mail la [email protected] 

Produsele sunt testate pe animale?

 • Nu, lucrăm doar cu companii care nu testează produsele pe animale.

 Uleiurile Esentiale Oleya au grad terapeutic?

 • Termenul Grad Terapeutic nu este recunoscut de nici organizatie abilitată, care să ofere acestă certificare pentru consumatori. Prin urmare, denumirea de grad terapeutic este o strategie de marketing. Uleiurile Oleya conțin certificate MSDS, IFRA.

  • farmacistenache spune:

   Buna ziua, recomandam produse ce contin Vitamina C pentru intarirea capilarelor – In cateva zile vom lansa un nou ser cu o conc de 5% Vitamina C, astfel ca il puteti comanda in f scurt timp. De asemenea, puteti incerca Gelul de Castravete tinut la frigider si aplicat seara. Puteti realiza o crema cu: baza acrema 75 ml + 10 ml gel aloe + ceramide vegetale – 30 picaturi + ulei lavanda 15 picaturi + ulei geraniu 10 picaturi – amestecati pana la omogenizare dupa ce ati adaugat produsele putin cate putin si aplicati dimineata si seara. O zi frumoasa! Sa va ajute sfaturile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor
REDUCERI, CONCURSURI și CUPOANE CADOU
REDUCERI, CONCURSURI și CUPOANE CADOU
HEY! Profită de 5% REDUCERE
Înscrie-te pentru a primi cuponul!
REDUCERI, CONCURSURI și CUPOANE CADOU
FELICITĂRI!! Profită de 5% reducere
Înscrie-te pentru a primi cuponul!
Formular de înscriere Reprezentant Oleya
Nume Prenume
Email
Telefon
Adresa de Livrare
CUPON CADOU!! Profită de 5% reducere
Primesti GRATUIT Cuponul tau de Reducere