Masca detoxifianta, purificatoare cu Aloe Vera și Argila Verde

masca cu argila vere

Această mască este genul de mască pe care o vei folosi zilnic mai ales că poate fi ținută la frigider: se poate utiliza până la 3-4 săptămâni.

Ingredientele actioneaza de la prima utilizare și detoxifiază, iluminează, previne cicatricile, curăța în profunzime, teul devine mai iluminat, porii sunt închiși, îngrijește delicat.

Această formulă are un efect extraordinar atât pentru tenul gras cât și pentru tenul gras, matur sau cuperozic. În cazul tenului cuperozic recomand sa nu se folosească scorțisoara.

Cum acționează?

  • Gelul de Aloe Vera menține apa în celule, regenerează țesutul,  previine apariția cicatriciilor si stimulează secreția de colagen de la nivelul celular. 
  • Uleiul de Jojoba are textura asemănătoare sebumului fiind ideal pentru tenul uscat și pentru cel gras. Este recunoscut pentru proprietatilor sale reechilibrante, hidratante, mai ales că nu astupă porii, elimina roșeața de la nivelul pielii, regenerează țesutul și iritația de la nivelul acestuia.
  • Vitamina E are proprietăți antioxidante și lasă pielea să respire natural, astfel întârziind apariția ridurilor. În cosmetică mai este folosită pentru a menține durata de valabilitate a uleiurilor.
  • Argila verde are rolul de a detoxifia pielea, purifică,  curață porii, oferă elasticitate și luminozitate tenului, chiar de la prima utilizare.
  • Scortișoara crește fluxul sanguin de la nivel celular, are efect antiseptic, elimină pielea moartă, scade inflamația de la nivelul pielii având efect antimicrobian.

 

Faza Ingrediente Cantitate
A Gel Aloe Vera 25 ml
A Ulei Jojoba 2-3 ml
A Vitamina E 5 picaturi
A Argilă verde 25 gr
A Scortișoară 0.5 gr

 

Preparare

Gelul de Aloe vera se introduce într-un bol, se adaugă uleiul de Jojoba și vitamina E apoi argila verde. Se amestecă până când preparatul se omogenizează iar apoi se adaugă scortișoara.

Aplicare

Se lasă să acționeze 20 – 30 de minute, iar apoi se îndepărtează cu o dischetă demachiantă și apă caldă.

Depozitare

La frigider.  Formularea se poate folosi 3-4 săptămâni dacă este ținută la rece.

-19%
Evaluat la 4.84 stele din 5
22.00 lei 17.90 lei
-10%
Evaluat la 5.00 stele din 5
15.50 lei 13.90 lei
-7%
Evaluat la 5.00 stele din 5
19.20 lei 17.80 lei
-9%
Evaluat la 4.83 stele din 5
14.90 lei 13.50 lei

Comenturi la “Masca detoxifianta, purificatoare cu Aloe Vera și Argila Verde

  1. Iulia spune:

    Aceasta reteta este extraordinara, Aveam tenul patat, rosu arata obosit iar dupa cateva zile arataa mult mai bine! Este foarte buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor