Vara aceasta ai Dublu Beneficiu –  Reduceri până la 40%

CUPONUL CADOU 🎁 5%> SUMMER5

Uleiuri Vegetale Naturale

Ulei de Buriti presat la rece

25.90 lei

Ulei de Buriti presat la rece

Culoarea închisă portocaliu-maronie, inconfundabilă, acest ulei rar conferă pielii o nuanță spectaculoasă, fiind ideal pentru menținerea și prelungirea bronzului. Faimos pentru cantitatea importantă de beta-caroten, este un protector eficient al părului și pielii deoarece posedă un factor de protecție SPF natural,  prin urmare, este un ingredient nelipsit din cremele pentru plajă. Este îndrăgit pentru capacitatea sa de hidratare și regenerare a pielii afectate de arsuri și tăieturi.

Ulei de Plaja Natural cu Morcov si Vitamina E

Semințele de Morcov sunt “responsabile” pentru obținerea unui macerat remarcabil, nutritiv și restaurator, recomandat pentru o gamă largă de formulari hidratante, regenerante, anti-înbătrănire, pentru bronz și protecție solarară

-25%

Uleiuri Vegetale Naturale

Ulei de Morcov

26.50 lei 19.80 lei
-22%

Uleiuri Vegetale Naturale

Ulei de Cocos Fractionat

23.00 lei 17.90 lei

Cocos – Ulei de plaja Hidratant

Uleiul de Cocos Fractionat păstrează toate beneficiile hidrante, faimoase ale uleiului de cocos, fără a avea miros sau textura solidă obișnuită. Hrănește eficient pielea, oferă volum și strălucire părului. Un ingredient perfect pentru diluția uleiurilor esențiale, facilitează absorbția acestora, nu are miros și se absoarbe repede în piele.

Ulei de Citronela Insecticid natural – Fără pișcături și țânțari

Celebru pentru capacitatea sa de a ține la distanță insectele, Uleiul esential de Citronella te întâmpină cu o aromă supe-fresh, proaspătă. Faima sa se datorează și capacității sale de a combate transpirația și mirosurile neplăcute.

-9%

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei esential de Citronella 100% pur

23.00 lei 21.00 lei
-22%
28.00 lei 21.90 lei

Bronz de durată Unt de Cacao

Există ceva mai tentant decât ciocolata? Aroma sa dulce transformă untul de Cacao într-un răsfăț inspirat pentru pielea ta. Te vei îndrăgosti de textura sa catifelată și de beneficiile sale faimoase de hidratare, nutritive și reparatorii, perfect pentru un bronz de durată!

Remediu pentru Arsuri, tăieturi, înțepături Gel cu Aloe Vera

Un super gel pentru pielea sensibilă, deține proprități hidratante, cicatrizante, reparatoare, regenerante și nutritive de excepție. Gelul de Aloe Vera Oleya grăbește procesul de vindecare al pielii, îmbunătățeste circulația și calmează iritațiile, arsurile, eczemele.

-17%

Baze Cosmetice

Gel de Aloe Vera

32.00 lei 29.00 lei
-40%
Stoc epuizat
55.00 lei 32.90 lei

Autobronzant Natural

Untul de Bacuri este un unt cu o culoare unică, închisă de care te vei îndrăgosti. Un emolient excelent, hidratant, și oferă o nuanță plăcuta pielii, cafenie, super hidratată.  Este singurul unt natural care  are propietățile unui autobronzant natural, oferind pielii un ton închis, auriu.