Remedii naturale antisforait cu Uleiuri Esentiale

remedii atisforait

Lipsa somnului duce la oboseală psihică și fizică pe parcusul zilei. Fără un o odihnă corespunzătoare, poți avea dificultăți în a te concentra și riști să dezvolți afecțiuni grave precum obezitatea, migrene sau insomnii.

Sunetul de sforăit este provocat de îngustrea sau blocarea căilor respiratorii. Dacă doriți un remediu natural pentru această problemă, vă invităm să încercați aromele uleiurilor esențiale de la Oleya.

Vei fi uimit cât de adânc, liniștitor, profund și odihnitor va fi somnul, odată cu pulverizarea aromelor naturale ale uleiurilor esențiale.

Cum poți utiliza uleiurile esențiale ca tratament antisforăit?

1.Difuzoarele pentru uleiurile esențiale – aparat antisforait

Vaporizatoarele sau difuzoarele de aromaterapie de la Oleya crează o ceață mistică ce este împrăștiată în toată încăperea. În acest mod toate calitățile uleiurilor esențiale acționează asupra căilor respiratorii și elimină blocajele ce duc la sforăit. Se pot utiliza pe timpul noptii, pentru a remedia problemele cauzate de sforăit și nas înfundat. Recomandate sunt Uleiul esential de Menta si Uleiul Esential de Eucalipt

     2. Masaj

Combină uleiurile esențiale benefice pentru respirație cu un ulei de bază pentru a crea un ulei de mesaj ce te va învălui cu arome proaspete. Aplică-l pe gât, picioare sau piep pentru a inhala parfumul necesar unui somn adânc.

3.Baie de Aburi

Difuzia se poate realiza și prin intermediul unui recipient cu apă în clocot, în care se adugă câteva picături de uleiuri esențiale. Poți încerca câteva picături de Ulei esențial de Arbore de Ceai sau Eucalipt. Poți inhala aroma direct, acoperit cu un prosop, timp de 5 minute.

Remedii naturale pentru sforăit topul uleiurilor esentiale pe care trebuie sa le utilizezi

Ulei de Eucalipt

Un decongestionant potent, ce va înlătura problemele cu respirația, sforăitul, tratează răceala, gripa și te va ajuta să respiri mai bine. Adaugă 3-5 picături în difuzorul pentru uleiuri esențiale Oleya, pentru a simți aroma în toată încăperea.

Ulei de Mentă

O explozie de propețime la tine acasă. Desfundă nasul aproape instantaneu, purifică și curăța aerul din locuința ta. Datorită proprietăților sale unice, ajută la reducerea inflamațiilor de la nivelul nasului și implicit ajută la o respirație mai bună.

Ulei de Lavandă

Aroma de ulei esențial de Lavandă te va ajuta să te relaxezi, să ai un somn profund, adânc fără insomnii. Ideal și pentru a induce somnul pentru cei mici.

Ulei de Arbore de Ceai

Proprietățile sale antibacteriene și antiseptice excelente sunt excelente pentru curățarea aerului din dormitor. Folosește-l într-un vaporizator pentru o atmosferă curată și un somn liniștit.

 Ulei de Cedru Altas –un ulei esențial maiestos precum arborele din care este obținut. Aroma caldă, lemnoasă, ușor condimentată a acestui ulei esential de Cedru reamintește de simțul inspirației și venerației pe care o găsim doar în natură.

-5%

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei de Lavanda esențial, 100% pur

22.00 lei 21.00 lei
-5%

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei de Arbore de Ceai esențial, 100% pur

21.00 lei 20.00 lei
-13%

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei esential de Cedru Atlas 100% pur

23.00 lei 20.00 lei
-15%

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei esential de Menta, 100% pur

23.00 lei 19.50 lei
-7%

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei esential de Eucalipt 100% pur

23.00 lei 21.50 lei

Comenturi la “Remedii naturale antisforait cu Uleiuri Esentiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor