Crema pentru marirea buzelor

crema pentru marirea buzelor

 Acum aveți toate ingredientele necasare pentru a realiza acasă, în 5 minute, o cremă naturală pentru buze mai mari și voluptoase.

Ingredientul principal din această rețetă este Adifilina, o peptidă cu efect volumizant pentru piele. Este ingredientul perfect pentru diminuarea efectelor cauzate de procesul de îmbătrânire iar în formulări faciale, crește volumul țesutul de susținere aflat sub piele, îmbunătățind aspectul feței. În produsele corporale, poate fi folosit pentru a spori volumul anumitor zone, cum ar fi sanii sau fesele.

Uleiurile esențiale din această rețetă au rolul de a crește circulația de la nivelul buzelor, astfel acestea vor căpăta un aspect mai conturat, mărit.

Ingrediente pentru cremă pentru mărirea buzelor – 4 ingrediente, gata în 5 minute

  1. Adifilină 2.5 ml Utilizată în cremele tale naturale, ajută la redefinirea conturului feței și descurajează efectul de lăsare a pielii ca urmare a procesului de îmbătrânire, încurajează creșterea în volum a zonele în care este aplicat, îmbunătățește aspectului feței, ce devine mai sculptată, definită și tânără iar aspectul general al corpului devine mai voluptos și feminin.
  2. Ulei de Mentă 6 picături –  încurajează fluxul de sânge să se strecoare în buze, umplându-le. Plus oferă un miros fresh si proaspăt.
  3. Ule de Ardei Iute 6 picături va funcționa de asemenea pentru creșterea fluxului sanguin în buze, astfel va avea un efect de creștere a volumului.
  4. Baza de cremă 80 ml o bază ușoară, fără sulfati sau parabeni, ce se absoarbe repede in piele, nu are miros si nici ingrediente chimice dăunatoare precum coloranți sau parfumuri adaugate. Este perfecta pentru orice reteta naturală, pentru orice tip de ten sau piele.

Cum prepar Crema pentru marirea buzelor?

În baza de cremă se adaugă pe rând Adifylina, 2.5 ml, Uleiul de Mentă și Cel de Ardei Iute.Se amestecă până se omogenizează compoziția.

Cum utilizez Crema pentru marirea buzelor ?

Se utilizează zilnic, se aplică ca orice cremă normală, se masează buzele până este absorbită de piele.

 

-10%
Evaluat la 5.00 stele din 5
77.00 lei 69.50 lei
-32%

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei esential de Menta esențial, 100% pur

Evaluat la 5.00 stele din 5
23.00 lei 15.60 lei
Evaluat la 5.00 stele din 5
17.90 lei
-9%
Evaluat la 5.00 stele din 5
18.20 lei 16.50 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor