Demachiant Natural Bifazic pentru ten mixt/gras

Rețeta aceasta am preparat-o de cateva ori în diferite combinații, însă această formulare este una de are te vei îndrăgosti. Tenul gras se caracterizează prin creșterea secreției de sebum la nivelul pielii iar ingredientele încoporate în această rețetă te vor ajuta să ai un ten de invidiat, fără senzația de încărcare din cauza sebumului.

Preparată în 5 minute

În cazul în care aveți pielea uscată în jurul gurii și a nasului, această formulă este ideală, iar prepararea ei durează 5 minute.

Cum acționează? 5 beneficii 100% naturale

Ingredientele sunt alese special pentru un ten gras/mixt:

 • Vindecă: Uleiul esențial de Arbore de Ceai este unul din cele mai cunoscute ingrediente pentru tenul gras. Pur și simplu este un miracol pentru tenul cu probleme
 • Împrospătează: Uleiul esențial Grapefruit: reglează secreția de sebum și curăță porii, are un efect fresh, tonic.
 • Curăță Apa de Trandafir: curăță în profunzime, redă luminozitatea tenului și are acțiune gingașă asupra pielii
 • Intinerește: Uleiul de Kukui: ajută în lupta împotriva acneei, a tenului gras dar și a ridurilor.  Acționează în profunzime și reglează procesele regeneratoare ale pielii.
 • Uniformizează: Ulei de Cătină crește secreția de colagen de la nivel celular, ajută în regenerarea țesuturilor și previne apariția cicatriciilor post-acneice.
Faza Ingrediente Cantitate
A Apă de Trandafir 50 ml
A Ulei de Kukui 30 ml
A Ulei de Cătină 2 ml
A Ulei de Arbore de ceai 15 picături
A Ulei de Grapefruit 10 picături

oleya

Preparare

Apa de trandafir se introduce într-un recipient steril, se adaugă uleiul de Kukui și Uleiul de Cătină iar la sfarșit se completează cu 15 picături de Ulei de Arbore de Ceai și 10 picături de Ulei de Grapefruit.

Rezultate

Vei simti tenul hidratat, catifelat, curat și luminos cu o formulare care va fi gata în mai puțin de 5 minute la prepararea ei. Acest demachiant nu numai că îndepărtează machiajul, însă curăță în profunzime  tenul și pori,i de aceea fața va părea mai luminoasă și hrănită.

Aplicare

De 2 x pe zi. Dimineața înainte de a aplica machiajul și seara la îndepărtarea acestuia.

Depozitare

Ferit de lumină și umiditate, la temperatura camerei.

(64 recenzii )
29.00 lei 21.50 lei

Uleiuri Vegetale Naturale

Ulei de Kukui, presat la rece

(13 recenzii )
23.90 lei

Uleiuri Vegetale Naturale

Ulei de Catina, presat la rece

(13 recenzii )
35.00 lei 23.90 lei

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei de Lavanda esențial, 100% pur

(234 recenzii )
37.00 lei 32.90 lei

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei de Grapefruit esențial, 100% pur

(63 recenzii )
38.00 lei 32.90 lei

Comenturi la “Demachiant Natural Bifazic pentru ten mixt/gras

 1. Nina Calinescu spune:

  Am folosit si eu acest demachiant bifazic doar ca am avut uleiul de Jojoba in locul celui de Kukui. Este absolut extraordinar, imi lasa pielea mai luminoasa si tenul este hidratat. Parca nici nu mai e nevoie de crema. Il recomand prietenelor mele.

  • farmacistenache spune:

   Buna ziua, aceasta formularea va fi realizata de dumneavoastra dupa aceasta reteta. Ingredientele sunt in site si trebuie sa fie achizitionate fiecare in parte avand termene de valabilitate diferite. Zi frumoasa si dumneavoastra!

   • Diana B spune:

    Probabil ca intrebarea era, care este termenul in care produsul isi pastreaza proprietatile, dupa preparare. Ar trebui sa specificati la fiecare reteta pentru a valorifica la maxim beneficiile.

    Sa auzim de bine!

     • m_diana99 spune:

      Va rog sa imi spuneti cate picaturi din uleiul esentiam de catina reprezinta 1 ml si daca aceasta paritate este valabila si in cazul altor uleiuri. Va multumesc.

 2. Lili spune:

  Buna ziua! Reteta nu are nevoie de cosgard sau alt conservant, nu?
  Se poate folosi 6 luni? Voi pune apa de trandafir si jojoba.
  Daca folosesc u.e. oare o sa usture ochii la demachere? Multumesc

  • farmacistenache spune:

   Buna ziua, pentru serul bifazic nu mai este nevoie de un alt ingredient. Eu am tenul mixt aceasta formulare a fost incercata de mine si nu am avut probleme la nivelul ochilor, totusi, daca siti ca aveti tenul sensibil recomandam sa adaugati 1/2 din cantitatea de uleiuri esentiale sau le puteti exlude definitiv daca nu le doriti in formulare. Agitati sticla intotdeauna inainte de aplicarea pe discheta demachinata.

 3. ioan stamatin, prof emerit spune:

  Noi am transformat sistemul bifazic in monofazic generand nanoemulsii utilizand o tehnologie proprie din zona nanomateriale. FFF multe din extractele OLEYA au fost si sunt in continuare sub cercetarile noastre cu doua scopuri. Reconditionarea fetei si ameliorarea acesteia la purtarea mastii prin scheme de demachianti ( noi nu inovam demachianti prin nanotehnologie ii potentam analizand diferite scheme. Al doilea aspect este daca putem elimina produsele de dezinfectie cu diferite chimicale prin solutii cu uleiuri esentiale. Suntem in colectare de suport financiar si aplicari de proiecte, sponsorizari pentru a dezvolta dezinfectanti pe baza de extracte OLEYA fara alcool sau alte chimicale. Putem furniza nanoemulsii pentru testare /utilizare. Nimic nou sub soare daca inteleigi natura prin prisma fizicii -chimiei-biologiei. Ulterior vom arata diferentele dintre diferite firme ce furnizeaza acelas produs. Mai este mult pana departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.