Tratament cu keratina pentru păr

tratament keratina acasa

Șampon tratament cu keratina

Zilnic, asupra părului tău acționează factori externi nocivi precum vântul, ploaia, frigul, soarele, uscarea zilnică cu feonul, îndreptatul cu placa sau vopsitul. Toate acestea duc la un păr uscat, rar, fragil, greu de aranjat, fără strălucire, degradat cu aspect de mătură.

Tratament cu keratina vegetală realizat acasă

Keratina este o proteină importantă, fiind o componentă esențială din compoziția unghiilor, părului și a pielii. Când părul este coafat sau expus prea mult timp la soare sau vânt, nivelul de keratină din păr se reduce, iar rezultatul este un păr lipsit de elasticitate și degradat.

Recomandat pentru:

  • păr uscat
  • păr fragil
  • păr fără strălucire
  • păr degradat datorită vopsitului
  • păr greu de aranjat

Sampon natural cu Keratina Vegetală

Alege un tratament cu keratină realizat în casă, din ingrediente naturale, pentru un păr sănătos. Keratina Vegetală Oleya este un excelent ingredient cosmetic, atât pentru îngrijirea pielii, cât și pentru îngrijirea părului, oferind beneficii unice, excepționale. Acest activ cosmetic este o alternativă pe bază de plante la keratina de origine animală. Este compusă prin alăturarea  amino-acizilor din plante în aceleași proporții regăsite în părul uman. Keratina are abilitatea de a îmbunătăți elasticitatea și strălucirea părului uscat, deteriorat.

Ingrediente tratament keratina

Keratina Vegetala – este obținută ca hidrolizat din grâu, porumb sau soia. Keratina Oleya este 100% naturală realizată și obținută prin amestecarea unor amino-acizi de origine vegetală, aminoaicizi ce se găsesc în aceleași proporții în părul uman.

Bază de Șampon – e tot ce-ți trebuie pentru a crea un șampon fără parabeni, sulfați, coloranți artificiali sau alte ingrediente nocive. Adaugă ingredientele naturale iar șamponul este gata

Vitamina E – este un conservant 100% natural, ce joacă un rol esențial în protejarea pielii de factorii externi, cu acțiune antioxidantă puternică.

Ulei de Ricin – cel mai cunoscut ulei vegetal pentru păr, apreciat pentru capacitea sa de a reda frumusețea părului deteriorat, rup cu tendință de cădere.

Faza
A Baza de șampon 150 ml
A Keratină Vegetală  5 ml
A Ulei Ricin  7 ml
A Vitamina E  2 ml

 Preparare sampon cu Keratină – gata în 3 minute

În baza de șampon se adaugă pe rând ingredientele, respectând gramajul din tabel. Se agită recipientul pentru a se omogeniza și se utilizează la orice spălare.

-10%
Evaluat la 5.00 stele din 5
15.50 lei 13.90 lei
-10%
Evaluat la 5.00 stele din 5
15.50 lei 13.90 lei
-12%
Stoc epuizat
Evaluat la 5.00 stele din 5
25.00 lei 21.90 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor