Tratament cu keratina pentru păr

tratament-cu-keratina-pareri-oleya

Șampon tratament cu keratina

Zilnic, asupra părului tău acționează factori externi nocivi precum vântul, ploaia, frigul, soarele, uscarea zilnică cu feonul, îndreptatul cu placa sau vopsitul. Toate acestea duc la un păr uscat, rar, fragil, greu de aranjat, fără strălucire, degradat, cu aspect de „mătură.”

 

Tratament cu keratina vegetală realizat acasă

Keratina este o proteină importantă, fiind o componentă esențială din compoziția unghiilor, părului și a pielii. Când părul este coafat sau expus prea mult timp la soare sau vânt, nivelul de keratină din păr se reduce, iar rezultatul este un păr lipsit de elasticitate și degradat.

(11 recenzii )
17.50 lei 15.50 lei

Uleiuri Vegetale Naturale

Ulei de Ricin 100%, presat la rece

(12 recenzii )
17.50 lei
(19 recenzii )
21.00 lei 16.50 lei
(47 recenzii )
34.00 lei 27.90 lei

Recomandat pentru:

 • păr uscat
 • păr fragil
 • păr fără strălucire
 • păr degradat datorită vopsitului
 • păr greu de aranjat

Sampon natural cu Keratina Vegetală

Keratina Vegetală Oleya este un excelent ingredient cosmetic, atât pentru îngrijirea pielii, cât și pentru îngrijirea părului, oferind beneficii unice, excepționale. Acest activ cosmetic este o alternativă pe bază de plante la keratina de origine animală. Este compusă prin alăturarea  amino-acizilor din plante în aceleași proporții regăsite în părul uman. Keratina are abilitatea de a îmbunătăți elasticitatea și strălucirea părului uscat, deteriorat.

Ingrediente tratament keratina

Keratina Vegetala – este obținută ca hidrolizat din grâu, porumb sau soia. Keratina Oleya este 100% naturală realizată și obținută prin amestecarea unor amino-acizi de origine vegetală, aminoaicizi ce se găsesc în aceleași proporții în părul uman.

Bază de Șampon – e tot ce-ți trebuie pentru a crea un șampon fără parabeni, sulfați, coloranți artificiali sau alte ingrediente nocive. Adaugă ingredientele naturale iar șamponul este gata

Vitamina E – este un conservant 100% natural, ce joacă un rol esențial în protejarea pielii de factorii externi, cu acțiune antioxidantă puternică.

Ulei de Ricin – cel mai cunoscut ulei vegetal pentru păr, apreciat pentru capacitea sa de a reda frumusețea părului deteriorat, rup cu tendință de cădere.

Faza
ABaza de șampon150 ml
AKeratină Vegetală 10 ml
AUlei Ricin 7 ml
AVitamina E 2 ml

 Preparare sampon cu Keratină – gata în 3 minute

În baza de șampon se adaugă pe rând ingredientele, respectând gramajul din tabel. Se agită recipientul pentru a se omogeniza și se utilizează la orice spălare.

-11%
(11 recenzii )
17.50 lei 15.50 lei

Uleiuri Vegetale Naturale

Ulei de Ricin 100%, presat la rece

(12 recenzii )
17.50 lei
-21%
(19 recenzii )
21.00 lei 16.50 lei
-18%
Top⚡
(47 recenzii )
34.00 lei 27.90 lei

Comenturi la “Tratament cu keratina pentru păr

  • farmacistenache spune:

   Va rog sa ne dati un email cu datele dvs de contact si produsele excate pe care le doriti sa le comandati. O zi buna.

 1. Elena spune:

  Bună seara! Va rog sa-mi spuneți dacă în amestecul format din : baza de șampon +keratina vegetala +ulei de ricin+ vitam E se mai poate adăuga și ulei esențial de rozmarin. Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor