Tratament pentru indesirea parului cu Ulei de Ardei Iute si Rozmarin

Tratament indesirea parului cu ardei iute

Sampon cu Ardei iute si Rozmarin natural

Nu este nevoie să încerci o sumedenie de tratamente pentru indesirea părului deoarece această rețetă conține recunoscutele uleiuri esentiale ce ajută la stoparea căderii și la îndesirea podoabei capilare.

Pus și simplu părul nostru este o reflexie a spersonalității noastrea și o parte importantă a aspectului nostru. Căderea părului este cunoscută și sub numele de alopecie și poate apărea la bărbăți și femei deopotrivă.

La Oleya credem într-o abordare holistică a problemelor de sănătate. Uleiurile esentiale pure sunt faimoase pentru capacitatea de a îngriji părul cu probleme.

Părul poate avea probleme de cădere din motive genetice, de sănătate sau de mediu. Cea mai des înâlnită cauză a căderii părului este încetinirea ritmului în care sunt creați foliculi noi de păr. Alte motice sunt stresul, vârsta, tratamentele chimice sau factori externi precum frigul.

Ingrediente tratament pentru indesirea parului cu ardei iute

Baza de Sampon – Formula complet nouă a Bazei de Șampon Oleya nu conține ingrediente cu potențial cancerigen sau iritant. În compoziția sa nu se regăsesc sulfați, parabeni sau arome și culori artificiale, având la bază doar ingrediente naturale, precum extractul de Aloe Vera și proteine din grâu. Este ideala pentru un sampon cu ardei iute 100% natural.

Ulei de Rozmarin – Ingredient ce nu trebuie să lipsească din șamponul tău, fiind recunoscut pentru capacitatea sa de a stopa căderea părului și de a îngriji pielea scalpului cu probleme precum mătreață sau păr gras.

Ulei de Ghimbir –  Încorporat în baza de șampon, stimulează creșterea și înfrumusețarea firului de păr, previnde căderea, hrănește în profunzime și îndepărtează mătreața sau păduchii. 

Ulei de Ardei Iute – Datorită proprietăților sale terapeutice antioxidante, analgezice și stimulante, este recomandat pentru combaterea celulitei, căderii părului,  încurajează circulația periferică, elimină durerile musculare și reumatice. Aplicat in baza, se obtine un sampon cu ardei iute perfect pentru caderea parului.

Ulei esențial de Cedru Atlas –  Încorporat în șampon, este un ingredient eficient pentru părul gras, seboree, scalp iritat, mătreață și căderea părului.

 

Faza Ingrediente Cantitate
A Baza de Sampon 170 ml
A Ulei de Rozmarin 10 picaturi
A Ulei de Ghimbir 10 picături
A Ulei de Ardei Iute 3 picături
A Ulei esențial de Cedru Atlas 20 picături

Preparare

Într-un recipien se adaugă baza de sampon iar apoi se dozează ueliurile esentiale cu ajutorul picuratorului. Se agita la fiecare utilizare. ATENTIE – Uleiul de Ardei Iute Se foloseste cu atentie, este foarte puternic.

Utilizare

Se folosește ca orice sampon, spalare zilnica si clatire.

-13%
Evaluat la 5.00 stele din 5
26.40 lei 22.90 lei

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei esential de Rozmarin 100% pur

Evaluat la 4.83 stele din 5
15.60 lei

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei esential de Ghimbir 100% pur

Evaluat la 3.67 stele din 5
16.80 lei
Evaluat la 5.00 stele din 5
17.90 lei
-17%

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei esential de Cedru Atlas 100% pur

Evaluat la 5.00 stele din 5
19.00 lei 15.80 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor