Autobronzant natural: minunatul Unt de Bacuri

O piele cafenie, închisă este visul oricărei femei, mai ales că se apropie perioada de ieșit la plajă. După cum știți Oleya are pentru orice problemă o soluție 100% naturală.

Vă prezentăm singurul unt natural care, după aplicare lasă  pielea mai închisă la culoare.

Untul de bacuri este foarte popular în Brazilia și este obținut din semințele unui foarte apreciat fruct local. Fiind un unt de culoare foarte închisă, este privit cu oarecare neîncredere de către consumatori, dar după primele aplicări, îl vei îndrăgi.

În pădurile tropicale este utilizat de către localnici pentru mușcăturile de insecte, tratament pentru pielea crăpată, arsă, reumatism, cicatrici și artrită.

„Menține bronzul sănătos, frumos, de durată”

*Pentru a nu păta hainele de culoare deschisă, trebuie ca untul să intre complet în piele

Compoziția sa unică pătrunde adânc în piele, iar compoziția bogată în acid palmitic face din acest ingredient un minunat emoliant hidratant pentru piele.

De asemenea, este un bun tratament pentru eczeme și herpes, încurajează producția de colagen, fiind un regenerant natural extraordinar.

Un minunat autobronzant natural

Untul de Bacuri împrumută din culoarea sa închisă. După chiar prima aplicare pielea va căpăta o culoare mai închisă. Pregăteste-ți pielea pentru zilele frumoase de vară într-un mod natural.

În cazul în care ai pielea uscată sau foarte uscată, untul se va absorbi mult mai repede în piele.

Dacă deja ești bronzată, bronzul va căpăta un aspect auriu.

Aplicare:

E simplu.Este utilizat ca orice unt.

 1. Recomand să se realizeze un gomaj înainte de aplicare pentru a penetra pielea mai ușor.
 2. Se întinde pe piele, se dozează cantitatea în funcție de suprafața pe care doriți să o acoperiți. Masați până ce intră în piele prin mișcări circulare. Se lasă 10 15 minute să pătrundă în piele și atenție la hainele albe.

Se mai poate utiliza pentru:

 • Acnee
 • Piele uscată
 • Anti-rid
 • Cicatrici
 • Eczeme
 • Herpes
 • Artrită și Reumatism
Evaluat la 4.96 stele din 5
29.90 lei

Comenturi la “Autobronzant natural: minunatul Unt de Bacuri

 1. Luisa spune:

  l-am incercat si sunt super incantata. Trebuie masat bine pentru a intra in piele. Inchide nuanta pielii si acest lucru este vizibil de la prima aplicare.

 2. Elena spune:

  Eu am comandat untul mai mult din curiozitate…dar este fabulos.Miroase foarte bine si face pielea catifelata si in acelasi timp o coloreaza frumos.

 3. Dana spune:

  Am primit acest produs cadou si este superb. Nu ma voi mai dezlipi de el. Eu am pielea foarte deschisa si sensibila si imi doresc sa-mi hranesc pielea numai cu produse naturale.

 4. Laura spune:

  Avand pielea foarte deschisa la culoare si nefiind prietena buna cu soarele, untul de Bacuri m-a ajutat enorm. Mi-a redat hidratarea si mi-a inchis nuanta pielii. A devenit produsul meu preferat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor