Tratament natural pentru cuperoza cu uleiuri esențiale

tratament pentru cuperoza natural

Cuperoza sau rozaceea sunt deseori confundate cu acnee vulgară deoarece din multe puncte de vedere sunt similare.Cuperoza se caracterizează printr-o inflamație la nivelul pielii în zona obrajilor și nasului, provocată de cele mai multe ori de bacteria Demodex. Această afecțiune apare cu precădere persoanelor sub 30 de ani și poate fi destul de deranjantă dacă se dezvoltă fără a se lua măsuri rapide.

Rețetă tratament cuperoză 100% natural. Cum acționează?

Uleiurile esențiale și vegetale din această rețetă sunt combinate pentru un tratament 100% natural, eficient și rapid pentru problemele cu rozacee sau cuperoză.

Aloe Vera Gelgrăbește procesul de vindecare al pielii, îmbunătățeste circulația și calmează iritațiile, arsurile, eczemele perfect pentru pielea cu probleme sau cuperoza, rozacee.

Ulei de Jojobastructura acestui ulei vegetal imită textura sebumului secretat de glandele sebacee, are proprietăți hidratante, calmante, hrănitoare, emoliente și regenerante extraordinare.

Ulei de Caise oferă o strălucire sănătoasă pielii, hidratează instant şi îmbogăţeşte textura tenului sensibil, gras fără a lăsa o senzaţie uleioasă după utilizare.

Ulei esențial de Lavandă cel mai cunoscut ulei esențial, un veritabil antibiotic pentru pielea cu probleme. Vindecă și acționează asupra microbilor ce provoacă cuperoza

Faze Ingrediente Cantitate
A Aloe Vera Gel 60 ml
A Ulei de Jojoba
40 ml
A Ulei de Caise 3 picături
B Ulei esențial de Lavandă
3 picături

oleya

Preparare – gata în 5 minute

Într-un borcan  se combină în primă fază uleiurile vegetale cu Gelul de Aloe Vera. După ce acestea s-au omogenizat, se adaugă Ulei de Lavandă, folosind picurătorul pentru a doza corect. Conținul se poate păstra într-o sticlă brună cu dop și picurător, ideal la frigider.

Aplicare

Seara sau dimineața se aplică pe tenul curățat în prealabil. 

Rezultate

După primele aplicări pielea ta va începe să se vindece. Pe parcursul mai multor zile de tratament, pielea se va vindeca și va reveni la aspectul normal, curat.

Evaluat la 5.00 stele din 5
16.50 lei
Evaluat la 5.00 stele din 5
13.30 lei
Evaluat la 5.00 stele din 5
16.80 lei

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei de Lavandă esențial, 100% pur

Evaluat la 4.83 stele din 5
14.50 lei

Un coment la “Tratament natural pentru cuperoza cu uleiuri esențiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor