Difuzor de uleiuri esentiale Oleya: aromaterapia la tine acasă

Difuzor de uleiuri esentiale sau uleiuri esentiale

Difuzoare de uleiuri esentiale Cu lampa de Culori sau Ultrasunete

Descoperă difuzoarele de uleiuri esentiale cu difuzie la rece, 2 ani garantie, lampa de culori sau portabile.

-20%
Stoc epuizat
245.00 lei 195.00 lei
-32%
Stoc epuizat

Difuzoare de Aromaterapie

Difuzor aromaterapie USB cu ultrasunete

139.00 lei 94.90 lei

De ce să alegi difuzor de uleiuri esentiale Oleya?

Difuzoarele pentru uleiuri esențiale, pe care le poți alege de la Oleya, reprezintă 10 ani de cercetare și expertiză în domeniul difuziei uleiurilor esențiale. Au fost create pentru a rezista și pentru fi păstra proprietățile tarapeutice extraordinare ale uleiurilor esențiale.

  1. Sistem de difuzie cu ultra sunete. Acest sistem crează o ceață mistică din amestecul de apă și ulei esențial. În acest mod sunt păstrate toate calitățile uleiurilor.difuzor aromaterapie pret
  2. Umidificator cameră, cu arome minunate. Prin intermediul sistemului de ultra sunete, aceste aparate de aromaterapie Oleya împrăștie în aer molecule de apă, pentru un aer mai puțin uscat și sănătos.
  3. Lumini calde pentru relaxare aromatică și vizuală, ce funcționează ca o lampă de aromaterapie.
  4. Adaptate pentru oricine, acasă, la birou, sau la laptop, ia cu tine puterea extraordinară a uleurilor esențiale.vaporizator aromaterapie5. Material din lemn și sticlă pentru o piesă unică în casa ta.

Beneficiile unui Difuzor de uleiuri esentiale pentru casa ta

Difuzor de uleiuri esentiale pentru Somn și minte relaxată

Uleiurile esențiale au un efect extraordinar asupra sistemului nervos. Aroma unică a uleiurilor esențiale te vor relaxa după o zi stresantă de birou. Oaza ta de liniște și momentul tău de răsfăt va fi imediat ce vei apăsa pe butonul vaporizatorului tău Oleya. Particulele împrăstiate în aer te vor ajuta să ai un somn liniștit, profund, iar dimineața vei vedea diferența: mai odihnit, mai relaxat. Dacă ai probleme cu somnul, uleiul de Lavandă Oleya te va ajuta la inducerea somnului într-un mod natural. O să îți placă atât de mult încât ai să îl iei chiar și la birou!

Utilizează Ulei de Lavandă, Ulei de Grapefruit, Ulei de Lămâie, Ulei de Ylang-ylang

Difuzor de uleiuri esentiale – remediu pentru răceală și probleme respiratorii

Uleiurile esențiale au proprietăți antimicrobiene și antibacteriene remarcabile, ce ajută la curățarea aerului din încăpere. Compușii organici din uleiuri vor intra în contact direct cu agenții patogeni din aer înainte ca aceștia să invadeze corpul.  Sunt perfecte pentru toată familia.

Utilizează  – Ulei de Grapefruit, Ulei de Lămâie, Ulei de Arbore de ceai

Difuzor de uleiuri esentiale – Sistem imunitar puternic

Particulele uleiurilor esențiale emanate de acest aparat de aromaterapie, te vor ajuta să ții la depărtare probleme respirtorii precum răceli, sinuzite, tuse, crize de astm, afecțiuni ale sinusurilor, gripă și senzații de greață.

Utilizează  – Ulei de Busuioc, Ulei de Mentă  Ulei de Lămâie, Ulei de Arbore de ceai

Difuzor de uleiuri esentiale – Respirație mai bunăaparat aromaterapie vaporizator

Uleiurile esențiale au capacitatea de a reduce inflamația și congestia de la nivelul aparatului respirator. Acestea sunt foarte eficiente și în cazul alergiilor sau diferitelor probleme cu respirația. Recomandăm ca vaporizatorul să se așeze în camera în care petreceți cel mai mult timp.

Utilizează  – Ulei de Busuioc, Ulei de Mentă  Ulei de Lămâie, Ulei de Arbore de ceai

Difuzor de uleiuri esentiale – Adio astm și alergii

Compoziția unică a uleiurilor esențiale te ajută să contracarezi problemele cauzate de astm sau alergii.  Expunerea la factori externi, cum ar fi praf sau polen pot declanșa în corp histamine, ce provoacă atacuri de astm. Menta vaporizată în cameră are capacitatea de a inhiba eliberarea de histamină în organism.

Utilizează  – Ulei de Busuioc, Ulei de Mentă  Ulei de Lămâie, Ulei de Arbore de ceai, Ulei de Bergamotă

Un Difuzor de uleiuri esentiale îmbunătățeste funcțiile cognitive

vaporizator camera uleiuri esentialeUleiurile esențiale te pot ajuta să te concentrezi mai bine, să fii concentrat la birou, îți încarcă bateriile, echilibrează disfuncțiile hormonale, relaxsează, crează o atmosferă intimă de cuplu, redă calmul și bunăstarea în clipele grele.

Uleiuri esențiale –Ulei de Bergamotă, Ulei de Tămâie, Ulei de Piper Negru

Difuzor de uleiuri esentiale – Ține insectele la distanță

Dacă problema ta sunt tânțarii, avem metoda perfectă de a scăpa de aceștea. Uleiurile esențiale vaporizate în încăpere vor veni de hac bâzâitului. Care sunt acestea?

Utilizează  – Ulei de Busuioc, Ulei de Lămâie, Ulei de Arbore de Ceai

Economisește

Uleiurile esențile vaporizate în încăperea ta vor înlocui parfumurile chimice scumpe și nesănătoase, vor menține sistemul respirator sănătos, mai puține cești de cafea, mai multă relaxare și mai multe zâmbete.

Remediu natural pentru stres și anxietate

Uleiurile esențiale au puterea de a îndepărta gândurile negre, te ajută să treci peste anxietate, depresie, senzația de autodistrugere, elimină sentimentul de infeoritate. Adaugă câteva picături într-un difuzor de uleiuri esentiale și gândurile tale rele vor dispărea.

 Utilizează     Ulei de Lavandă, Ulei de Grapefruit, Ulei de Lămâie, Ulei de Ylang-ylang

Copii energici?

Atunci când ai un copil foarte energic  sau nu reușește să adoarmă la ora potrivită, poți incerca să vaporizezi câteva pufuri în camera copilului. Pentru a aduce calmul în casa ta și puiul tău, adaugă Uleiul esențial de Lavandă în vaporizator.  Vă va ajuta pe amandoi!

Vei afla că acest mic aparat,  Difuzor de uleiuri esentiale va fi una dintre cele mai bune alegeri din ultima perioadă .

Un coment la “Difuzor de uleiuri esentiale Oleya: aromaterapia la tine acasă

  1. Iulia spune:

    Am achizitionat recent vaporizatorul de camera ce ai posibilitatea sa schimbi culorile. Este super, acum toata casa mea miroase a grapefruit si menta. Se vede si calitatea produsului. Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor