Ulei pentru Cuticule natural

Ulei pentru Cuticule natural

Se spune ca o femeie frumoasă se recunoaște după mâini. Alege o îngrijire specială, un ser 100% natural, compus din 5 ingrediente extraordinare,  gata în 5 minute.

Cu o aromă ce îți va încânta simțurile, acest ulei pentru cuticule natural este ideal pentru:

Recipient cu pensula pentru unghii

 • Prevenirea deshidratării cuticulelor
 • Unghii subțiri
 • Unghii casante
 • Unghii deteriorate
 • Unghii fragile
 • Unghii exfoliate

Datorită ingredientelor sale miraculoase, regeneratore, hrănitoare, iluminatoare, această rețetă de ulei pentru cuticule este ideală pentru mâini și unghii de o frumusețe naturală.  Este ideal după operațiunea de peeling cuticular.

Reteta  Ulei pentru Cuticule Natural

 • Ulei de Jojobahrănitor până la ultima picătură, nu are o textură uleioasă, se absoarbe rapid și oferă pielii elasticitate, catifelare, strălucire.
 • Ulei de Smirna fortifiează  – este ales de milioane de persoane pentru capacitatea sa de înfrumuseţare a părului şi pielii. 
 • Ulei de Arganregenerează – denumit și “elixirul tinereții”, acest ulei minunat este leacul tinereții fără bătrânețe.  În compoziția uleiului se regăsește un buchet de antioxidanți și minerale cu efecte antirid, reparatoare, antiinflamatoare și nutritive
 • Ulei esential de Lamâieiluminează –  un ulei eficient în tratarea unor efecțiuni ale pielii precum: petele maronii, herpesul, tenul gras, negi, tăieturi și răni
 • Vitamina Ehrănitor – tratează țesutul având un rol esențial în reînnoirea celulară restabilind echilibrul hidro-lipidic de la suprafața pielii. După câteva luni de aplicare, se va observa o creștere a elasticității, întărzierea îmbătrânirii cutanate, normalizarea și echilibrarea proceselor naturale ale pielii, ajutând tenul să-ți recapete aspectul inițial. 
A Ulei de Jojoba 3 ml
A Ulei de Smirna  5 picături
A Ulei de Argan  5 ml
A Ulei esential de Lamâie 5 picături
A Vitamina E  3  ml

Preparare Ulei pentru cuticule Natural – gata în 5 minute

Într-un recipient curat se adaugă uleiurile Vegetale. După ce se omogenizează compoziția, se adaugă pe rând Vitamina A și Ulei esențial de Lămâie. Se utilizează sticla cu perie pentru unghii, în care se toarnă conținutul.

Aplicare

Se utilizează peria pentru aplicare zilnică. Se recomandă agitarea recipientului înainte de fiecare utilizare, pentru a omogeniza conținutul.

Evaluat la 5.00 stele din 5
18.80 lei

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei esential de Lamaie 100% pur

Evaluat la 5.00 stele din 5
16.60 lei

Uleiuri Esențiale Naturale

Ulei esential de Smirna 100% pur

Evaluat la 5.00 stele din 5
20.90 lei
Evaluat la 5.00 stele din 5
22.90 lei
-10%
Evaluat la 5.00 stele din 5
15.50 lei 13.90 lei
9.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul Oleya.ro utilizează cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor